ροή ειδήσεων

Οι «κουτοπονηριές» της δημοτικής αρχής…


 

Ρόδος, 16-05-2024

Η δημοτική αρχή απέκλεισε «αιφνιδιαστικά» τους δημοτικούς υπαλλήλους από τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου. Αυτό, μας ανέφεραν αρκετοί συνάδελφοί μας, οι οποίοι εργάζονται πλησίον του Δημαρχείου. Η Εργατική Πρωτοπορία Δήμου Ρόδου καταγγέλλει τη στάση της δημοτικής αρχής. Χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς καμία ενημέρωση, επιδιώκει να τιμωρήσει τους υπαλλήλους, λες και φταίνε αυτοί που ο χώρος της εργασίας τους βρίσκεται πλησίον του Δημαρχείου.

Προφανώς, η δημοτική αρχή φοβάται τις αντιδράσεις των υπαλλήλων. Φοβάται πως εάν τους είχε ενημερώσει από πριν, δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει αυτήν την απαράδεκτη και εκδικητική απόφαση για απαγόρευση χρήσης του χώρου στάθμευσης. Μήπως, ξεκίνησε η δημοτική αρχή τα «ρουσφετάκια» εκχωρώντας τον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου στους αιρετούς και στα «δικά της παιδιά»;

Ως παράταξη εκτιμούμε ότι στην υπόθεση αυτή άμεσα εμπλεκόμενοι είναι η Γενική Γραμματέας, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και ο Δήμαρχος! Τι «κουτοπονηριές» είναι αυτές; Δυστυχώς, επαναφέρουν εις βάρος των εργαζομένων το δόγμα «Καμπουράκη», δηλ. το «αποφασίζω και διατάζω»! Δεν μπορούμε αλλιώς να ερμηνεύσουμε την αλαζονική τους στάση, ώστε να μην συζητήσουν προηγουμένως αυτό το θέμα, είτε με τους εργαζομένους είτε και με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Όμως, αλγεινή εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός, ότι η Πρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου δεν έχει πει κουβέντα για το θέμα αυτό στις υπόλοιπες παρατάξεις! Γιατί το συγκαλύπτει; Μήπως, το έχει συμφωνήσει με την εργοδοσία, ώστε ο Σύλλογός μας να μην αντιδράσει;

Η Εργατική Πρωτοπορία Δήμου Ρόδου απαιτεί από τη δημοτική αρχή άμεσα να επιτραπεί η χρήση του χώρου στάθμευσης του Δημαρχείου για όλους τους υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στις πλησίον αυτού δημοτικές υπηρεσίες. Καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις του Δ.Σ. του Συλλόγου να πάρουν ξεκάθαρη θέση! Να καταγγείλουν και όχι να σιωπούν για τις άθλιες πρακτικές της δημοτικής αρχής εις βάρος των δημοτικών υπαλλήλων και μελών μας.

Σχόλια

  1. ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΡΑ ΕΙΣΤΕ , ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *