ροή ειδήσεων

Νίκος Διαλυνάς: Μεγάλο και βαθύ το παραδικαστικό κύκλωμα στη Ρόδο. Δικαστές που είναι αδίστακτοι



Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς εκθέτει μέσω της «Ζούγκλας» τα έργα και τις ημέρες παραδικαστικού κυκλώματος στη Ρόδο – Η περιπέτεια μιας μητέρας που έχει πέσει θύμα δικαστών και δικηγόρων για να απομακρύνουν από την ίδια τα παιδιά της – Η απόπειρα επηρεασμού Ελληνίδας δικαστού από συναδέλφους τη.

Σε αποκαλύψεις για τη δράση παραδικαστικού κυκλώματος στη Ρόδο προχωρά με δηλώσεις του στη «Ζούγκλα» ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς υποστηρίζοντας πως ο Άρειος Πάγος θα πρέπει να παρέμβει άμεσα.

Ήδη η «Ζούγκλα» και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έφεραν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη 30 Απριλίου την καταγγελία μιας μητέρας από την οποία δικαστές και δικηγόροι προσπαθούν να απομακρύνουν τα δύο ανήλικα παιδιά της, και να τα παραδώσουν στον πατέρα τους, ο οποίος κατοικεί στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Μαρίας Παλαιού, η οποία ζει και εργάζεται στη Ρόδο και είναι μητέρα δύο παιδιών, υπάρχει αντιδικία με τον σύζυγό της, ο οποίος ζει στις ΗΠΑ, για την επιμέλεια των παιδιών. Ο σύζυγος θέλει να πάρει τα παιδιά μαζί του κι έτσι προκειμένου να γίνει αυτό επιχειρήθηκε επηρεασμός της δικαστού, η οποία εκδίκαζε την υπόθεση στην Ελλάδα, από συνάδελφο Αμερικανό δικαστή πριν ακόμη εκδοθεί η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών, η οποία σημειώνεται ότι σε πρώτο βαθμό τη δικαίωσε.

Ένα από αυτά είναι το e-mail το οποίο απέστειλε εκτός των άλλων και στην ίδια τη Μαρία Παλαιού, η θαρραλέα και έντιμη Ελληνίδα δικαστής Δήμητρα Ρέβελα, Πρωτοδίκης – Τακτική Ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου, το οποίο κοινοποίησε και στην άλλη πλευρά και αποδεικνύεται καθαρά η προσπάθεια επηρεασμού.

Από την πλευρά του ο Νίκος Διαλυνάς έρχεται να ξετυλίξει το κουβάρι του παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο δρα στο νησί της Ρόδου, αναφερόμενος σε συγκεκριμένα παραδείγματα. Ακόμα μιλώντας έξω από τα δόντια κάνει λόγο για απαράδεκτα πράγματα στους κόλπους της Δικαιοσύνης που θυμίζουν άλλες εποχές.

Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από όλη αυτή την υπόθεση στο δικαστικό σύστημα; Προφανώς βαθιά διαπλοκή…Προφανώς κάποιοι δικαστές που είναι αδίστακτοι. Αλλά είναι μόνο αυτοί ;
 

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Διαλυνάς:

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *