ροή ειδήσεων

Η κατηφόρα του Ε(ργοδοτικού) Κέντρου Ρόδου



Η Εργατική Πρωτοπορία Δήμου Ρόδου εκφράζει τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς στους εργαζομένους από το σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, των συνταξιούχων του ΙΚΑ, των τεχνικών του ΟΤΕ, κ.α., που συμμετείχαν στη χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς του 2024 στη Ρόδο.

Ως παράταξη δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε τους δημοτικούς υπαλλήλους και για την επιστολή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που αγωνίζονται απέναντι στην κυβέρνηση για την λειτουργία του εργοστασίου, τις θέσεις εργασίας τους, καθώς και την ευημερία της τοπικής τους κοινωνίας. Μια επιστολή, που διαβάστηκε ενώπιον των συγκεντρωμένων από την πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Ρόδου.

Δεν μας κάνει εντύπωση που τα μέλη της διοίκησης του δήθεν Ε.Κ.Ρ. κρύφτηκαν μέσα στην αίθουσα συνελεύσεων του κτηρίου για να βγάλουν ομιλίες σε κενές καρέκλες! Μαζί τους και η πρώην Αντιδήμαρχος (κα Κιαχαγιά-Μαγιόγλου), που υπερψήφισε την πλήρη ιδιωτικοποίηση στην Καθαριότητα του Δήμου Ρόδου. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ταύτιση της ηγεσίας του Ε(ργοδοτικού) Κέντρου Ρόδου με τις πολιτικές απαξίωσης και διάλυσης του δημόσιου, δωρεάν και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου. 



Θυμίζουμε ότι στις 07-08-2023, η ως άνω εργοδοτική διοίκηση «φωτογραφιζόταν» με καμάρι δίπλα στον τότε Υπουργό Εργασίας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στη «φιέστα» που είχε στήσει με εργοδότες, με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη της ΝΔ, την ώρα που άλλο ένα νομοσχέδιο «έκτρωμα» κατά των εργαζομένων θα ερχόταν προς ψήφιση στην Βουλή.

Γι’ αυτό δεν μας κάνει εντύπωση, που ο Πρόεδρος του Ε(ργοδοτικού) Κέντρου Ρόδου δεν έκανε ομιλία στην συγκέντρωση των απεργών έξω από το κτήριο. Προφανώς φοβήθηκε τις «αποδοκιμασίες» από τους απεργούς – εργαζομένους, οι οποίοι δεν ξεχνούν το «ξέπλυμά» του στην κυβερνητική πολιτική εις βάρος του εργατικού κινήματος της περιοχής μας.

Δυστυχώς, αυτόν τον κατήφορο επέλεξε να ακολουθήσει και ο Πρόεδρος του ΝΤ Δωδεκανήσου της ΑΔΕΔΥ, ο οποίος κρύφτηκε επίσης στην αίθουσα συνελεύσεων, ώστε να βγάλει ομιλία σε κενές καρέκλες. Υιοθέτησε την στάση του Ε(ργοδοτικού) Κέντρου Ρόδου, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι η εργοδοτική & κυβερνητική τους στάση αποδεδειγμένα έχει βλάψει τις δημόσιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους στην περιοχή μας.

Η Εργατική Πρωτοπορία Δήμου Ρόδου παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την «φωτογράφιση με καμάρι» τον Αύγουστο του 2023 και από τις «κενές καρέκλες» του δήθεν Ε.Κ.Ρ. από την χτεσινή απεργιακή συγκέντρωση. Τα συμπεράσματα, δικά σας!

Καταγγέλλουμε την εργοδοτική – «κυβερνητική» διοίκηση του δήθεν Ε.Κ.Ρ. και τον Πρόεδρο του Ν.Τ. Δωδεκανήσου της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι με την στάση τους συνεχίζουν να βλάπτουν τα συμφέροντα όχι μόνο των δημοσίων υπαλλήλων αλλά όλων των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/24 16:18

    Έτσι Μπράβο Αυτή είναι η Αλήθεια Μόνο Αγώνα δεν κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/24 16:20

    Έτσι Μπράβο Να τα λέτε Αυτή είναι η Αλήθεια Μόνο Αγώνα δεν κάνουν Αυτοι οι Κυριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/5/24 09:33

    ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΕΖΕΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *