ροή ειδήσεων

Royal Clipper: Το μεγαλύτερο, ταχύτερο ιστιοφόρο επισκέφτηκε Ρόδο και Κω



Το 1902 καθελκύστηκε το μεγαλύτερο, ταχύτερο ιστιοφόρο που είχε δει ποτέ ο κόσμος. Το θρυλικό Preussen κυριάρχησε στις θάλασσες, για να φύγει σε λίγα χρόνια. Ούτε πριν ούτε από τότε είχε δει ο κόσμος ένα τόσο υπέροχο ιστιοφόρο. Μέχρι σήμερα… 

Επηρεασμένο από το γερμανικό ψηλό πλοίο Preussen, το οποίο κοσμούσε τις θάλασσες για οκτώ χρόνια προτού εμπλακεί σε ένα ατύχημα το 1910, το Royal Clipper έχει την περήφανη διάκριση ότι είναι το μεγαλύτερο και μοναδικό ιστιοπλοϊκό πλήρους ιστιοπλοΐας που κατασκευάστηκε από τον προκάτοχό του ξεκίνησε στο παρθενικό της ταξίδι από το Bremerhaven. Με το συμπλήρωμά της από 42 πανιά, τα οποία έχουν συνολική επιφάνεια 56.000 τετραγωνικών ποδιών, η Royal Clipper ξεχωρίζει μεταξύ των συνομηλίκων της με περισσότερους από έναν τρόπους. 

Παρ’ όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει από τη μεγάλη εποχή του πανιού, η Royal Clipper είναι τόσο νέα όσο αύριο και διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα πλοήγησης που το αποδεικνύουν. Συνδυάζει επίσης την ομορφιά με την άνεση, προσφέροντας κάθε πολυτέλεια που επιθυμείτε. Για τους παθιασμένους ταξιδιώτες και τους γνώστες της κρουαζιέρας με ιστιοπλοΐα, το Royal Clipper 439 ποδιών προσφέρει μια θαλάσσια εμπειρία όπως καμία άλλη. βρίσκοντας μια αναμφισβήτητη ισορροπία μεταξύ του μεγαλείου, της περιπέτειας και της παράδοσης της κλασικής ιστιοπλοΐας και των εξαιρετικών εγκαταστάσεων, καμπινών και ανέσεων που συνδέονται με το καλύτερο σύγχρονο γιοτ.

 aegeanews

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *