ροή ειδήσεων

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εκπτώσεις 30% στη Blue Star Ferries για 7 νησιά

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε αρκετούς προορισμούς με πολλές εταιρίες.
Πολλές εταιρίες προσφέρουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε πολύ καλές τιμές αλλά και με μεγάλες εκπτώσεις. Μια από αυτές είναι και η Blue Star Ferries η οποία προσφέρει έκπτωση 30% στα εισιτήρια για τους επιβάτες που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές τα νησιά Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

Η προσφορά ισχύει από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2024 για εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, καθώς και για Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.Οι διαδρομές που καλύπτονται από την έκπτωση είναι από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω, από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο, και από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο. Η έκπτωση δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.
 

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε την έκπτωσηΓια να επωφεληθούν από την έκπτωση, οι επιβάτες πρέπει να προσκομίσουν στα συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό ελάχιστων 4 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους αναφερθέντες προορισμούς, καθώς και καταθετήριο τραπέζης με εξόφληση ή προκαταβολή προς το ξενοδοχείο ή το ενοικιαζόμενο κατάλυμα.Η προσκόμιση αυτών των εγγράφων είναι υποχρεωτική για έλεγχο κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Η πρωτοβουλία αυτή της εταιρείας στοχεύει στην υποστήριξη της τουριστικής ανάπτυξης και στην ενίσχυση των προορισμών για τον 9ο συνεχόμενο χρόνο.
Επιπλέον μπορείτε να έχετε έκπτωση με την κάρτα seasmiles, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Blue Star Ferries.
Ακτοπλοϊκά: Τι ισχύει με φοιτητική έκπτωση

Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν εκπτώσεις για φοιτητικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα: Blue Star Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
Seajets: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, μόνο σε economy θέσεις.
Minoan Lines: 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC, καθώς και 20% στους ναύλους οχημάτων.
Anek Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC. 20% στους ναύλους οχημάτων για Ηράκλειο και 50% για Χανιά.
Hellenic Seaways: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
Saronic Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και 25% για φοιτητές που είναι κάτοχοι της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.
Zante Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και αφορά μόνο οικονομική θέση DECK.
Τρίτεκνοι και πολύτεκνοι

Πολύτεκνοι και τρίτεκνοι δικαιούνται επίσης έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Συγκεκριμένα: Blue Star Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα. Χορηγείται επίσης 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.
Seajets: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση.
Μinoan Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών και 30% σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση. Χορηγείται επίσης 20% έκπτωση σε ναύλο οχήματος και για τις 2 κατηγορίες.
Anek Lines: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών και 30% σε μέλη τρίτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση. Χορηγείται επίσης 20% έκπτωση σε ναύλο οχήματος και για τις 2 κατηγορίες.
Hellenic Seaways: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών για οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα. Χορηγείται επίσης 25% έκπτωση για διακεκριμένη θέση και καμπίνες.
Saronic Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων οικογενειών.
Zante Ferries: Χορηγείται 50% έκπτωση σε μέλη πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών.

Όπως γράφουν και τα aktoploika, οι εταιρείες διαθέτουν προσφορές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια τους για ορισμένα δρομολόγια, μέσα στο 2024, και μπορείτε να τα αναζητήσετε σε κάθε εταιρία στην ιστοσελίδα της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *