ροή ειδήσεων

Ελ. Μανιά: Καταγγελία για αδιαφορία από νοσηλεύτριες και γιατρούς του νοσοκομείου Κω, με αποτέλεσμα να πεθάνει ο άνδρας της


Την αδιαφορία ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Κω, καταγγέλλει μέσω της εφημερίδας μας η κ. Ελευθερία Μανιά, η οποία όπως μας τονίζει , οδήγησε στον θάνατο του συζύγου της. Η κ. Μανιά, προχωράει στην δημοσιοποίηση του γεγονότος, έτσι ώστε κανένας άλλος ασθενής να μην νιώσει τέτοια αδιαφορία, όπως ο άντρας της.

«Ο σύζυγός μου – είπε- μπορεί να ήταν 91 ετών και να είχε προβλήματα υγείας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να του δώσει κανένας σημασία, στο νοσοκομείο, που νοσηλεύτηκε και να τον αφήσουν αβοήθητο να πεθάνει. Του είχαν δέσει τον καθετήρα πάνω στο κάγκελο του κρεβατιού και έπαθε ουρολοίμωξη, από την οποία και κατέληξε δυστυχώς. Όταν ρώτησα τις νοσηλεύτριες ποιος το έκανε αυτό, καμία δεν μου έδωσε απάντηση, ενώ και στις εκκλήσεις μου να έρθει ο γιατρός, ποτέ δεν ήρθε. Ο σύζυγός μου νοσηλεύτηκε για 16 ημέρες στο νοσοκομείο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Θέλω να τα πω αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε κανένας άλλος ασθενής να μην ζήσει τα ίδια όπως ο άντρας μου και όπως εγώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένη και πικραμένη και δεν θέλω να πάθει τα ίδια και κάποιος άλλος. Επιτέλους κάντε κάτι για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».



Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας

Ελευθερία, σύζυγος Γιάννη Μανιά

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *