ροή ειδήσεων

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΜΕ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ «ΤΕΡΑΣ» ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ


 

Το δικαίωμα στην ενημέρωση το έχουν όλοι οι πολίτες, αλλά δυστυχώς η ενημέρωση κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενη. Με το Μακελειό όμως έχουν πέσει έξω.

Εδώ γράφουμε και αποκαλύπτουμε όσα οι άλλοι κρύβουν. Κάτι τέτοιο γίνεται και με το μεταναστευτικό.

Όταν ξέρεις ότι ο κόσμος θα αντιδράσει, τότε φροντίζεις ως “καλός πολιτικός” να το… περάσεις με τρόπο. Να μην καταλάβουν και πολλοί τι έγινε και όταν το καταλάβουν να μην μπορούν ν’ αντιδράσουν. Κάπως έτσι, όπως φαίνεται αντιδρούν και στη Ρόδο, όπου θέλουν να “μεταφέρουν” τους λ@θρομετανάστες. Μάλιστα, από ότι φαίνεται ο χώρος για τους “μαντρώσουν” έχει βρεθεί, αλλά επειδή θέλουν να μην υπάρχουν αντιδράσεις το πάνε… σιγά σιγά και με δόλιο τρόπο.

Η ιστορία ξεκινά με την δημοσιοποίηση επιστολής του Δημάρχου προς την Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου, με την οποία ζητούσε την άδεια για να στήσει αντίσκηνα στο λιμάνι της Ακαντιάς, προωθώντας το ξεκαθάρισμα του κέντρου της πόλης.

Το βαθύτερο “κακό” είναι πως από κυβερνητικές πηγές και χάριν “πολιτικών ισορροπιών” σε επίπεδο νομού, φαίνεται πως έχει ληφθεί και πλασάρεται πια η ιδέα για δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο για εξισορρόπηση των αντιδράσεων από Κω και Λέρο, που δημοσίως εκπρόσωποι των δύο νησιών βγαίνουν και θεωρούν πως δεν μπορεί το βάρος του Μεταναστευτικού, να σηκώνουν τα δύο νησιά και η Ρόδος να μην “ακουμπάται”.

Η επιστολή του κ. Κολιάδη είχε την προτροπή άλλων, μόνο και μόνο για να διασφαλιστεί η αντίδραση και η αρνητική θέση του Λιμεναρχείου, με βάση μάλιστα την εικόνα της Ρόδου και του τουριστικού χαρακτήρα του συγκεκριμένου σημείου, στην Ακαντιά!

Στην επόμενη φάση θα εμφανισθεί χώρος άλλος για να γίνει Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο, που να είναι μακρυά από το τουριστικό τρίγωνο και πάντως σε σημείο που θα μπορούσε να αστυνομευθεί και να ελεγχθεί!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι για να αφομοιωθεί από τους Ροδίτες το εγχείρημα χωρίς αντιδράσεις ενώ χώρος, λέγεται, πως έχει εντοπιστεί και δεν είναι σε παραλιακό σημείο. Ακόμη να σημειωθεί πως η όλη προσπάθεια είχε ξεκινήσει από την εποχή που υπουργός Μετανάστευσης ήταν ο κ. Καιρίδης.

Στο όλο “πρότζεκτ” είναι αναπόφευκτο πως αξιολογούνται “συμμαχίες”, φαίνονται “λαγοί” και ετοιμάζονται σχήματα που θα αναλάβουν το όλο επιχειρηματικό ζήτημα προς εδραίωση και λειτουργία του Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στη Ρόδο! Δώρο για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, έχει βρεθεί λύση: Μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/24 11:35

    Πόσο σκατορατσιστες παίζει να είστε εκεί στη Ρόδο ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/9/24 08:05

      Τι λες ρε ηλίθιε πρωί πρωί

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/9/24 18:51

      Πές τα ρε φίλε, όλοι ρατσιστές είναι, αν δεν ζουσανε από τον τουρισμό θα ήταν ρατσιστές ακόμα και με τους ευρωπαίους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/24 00:47

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/24 07:15

    ΓΕΓΟΝΟΣ 11.35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εχεις ζησει κοντα σε δομες γιαθτο μιλας παλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε 11:35 θα έπρεπε να ξεκινήσουμε νωρίτερα την δεκαετιατου70 να είμαστε ρατσιστές αρχής γενομένης από τα βλαχαδερα που εισέβαλαν σε αυτόν τον ανέγγιχτο μέχρι τότε τόπο μόλις μύρισαν χρήμα έπειτα με τις ροές τον Αλβανών και φθάσαμε στο σήμερα με αυτούς εδώ.Εισβολη μουσουλμάνων συντελείται.Τραβα Σουηδία την άλλοτε χώρα μοντέλο για τον υπόλοιπο κόσμο να δείτε τα απελευθερωμένα μυαλά πως την κατάντησαν .Φοβούνται να βγουν έξω .Ρε ουστ από εδώ.Α ρε εποχές Σισμικ υπήρχαν Ροδίτες ενωμένοι παλικάρια.Τωρα ο Κούλης και η παρέα του να είστε σίγουροι ότι θα μας ξεπουλήσουν και θα μας αφήσουν μόνους αν κάτι συμβεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *