ροή ειδήσεων

Παντρεύτηκε ο Γιώργος Δασκουλίδης μετά από 14 χρόνια σχέσης στην Πάτμο



Ο Γιώργος Δασκουλίδης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύη, το απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, στην όμορφη Πάτμο. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή του μετά από 14 χρόνια σχέσης.


Η χαρμόσυνη είδηση του γάμου δεν έγινε γνωστή από τον ίδιο τον τραγουδιστή, αλλά από τη στενή φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού, Στέλλα Γρηγορίου. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Γιώργος Δασκουλίδης και η σύζυγός του αντάλλαζαν στέφανα, καθώς και την ώρα που έβγαιναν από την εκκλησία με την κόρη τους και οι καλεσμένοι τους «έλουσαν» με ρύζι.
 

Ο Γιώργος Δασκουλίδης και η σύζυγός του θα βαφτίσουν και την κόρη τους

Λίγο μετά το γάμο, το ζευγάρι ετοιμάζεται να βαφτίσει και τη μονάκριβη κόρη του, την οποία ο Γιώργος Δασκουλίδης και η Εύη απέκτησαν τον Δεκέμβριο του 2022 και ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.



«Δεν το είχαμε επιδιώξει ποτέ. Έτυχε. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς σαν άνθρωπος, την περίοδο που ζούσαμε όλες αυτές τις δυσκολίες, αν θα πρέπει να φέρεις μία καινούρια ζωή στον κόσμο μας, αλλά τελικά όταν βλέπεις ότι μπορεί να γίνει γεγονός αυτό το πράγμα, τα ξεχνάς όλα», έχει δηλώσει ο Γιώργος Δασκουλίδης για τον ερχομό της κόρης του.

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *