ροή ειδήσεων

Γ. Χατζημάρκος: Στο “ραντεβού” για το νέο νοσοκομείο Κω και τα… 15 εκ., εγώ ήμουν εκεί στην ώρα μου, άλλος δεν ήρθε…

 

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στα ΜΜΕ της Ρόδου ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, για διάφορα θέματα επικαιρότητας.

Μεταξύ αυτών, ήταν και η χρηματοδότηση για το νέο νοσοκομείο Κω, όπου ο Περιφερειάρχης έχει δεσμευθεί ότι θα διαθέσει 15 εκ. ευρώ για την ανέγερσή του.

Ο κ. Χατζημάρκος, τόνισε μεταξύ άλλων «Ζητάω συγγνώμη από τα υπόλοιπα 49 νησιά της Περιφέρειας μας, γιατί καθυστερήσαμε το πρόγραμμα για την Δημόσια Υγεία, πάνω από 15 μήνες, ώστε να έχει χρόνο η Κως να ετοιμάσει φάκελο. Η Κως όμως δεν ετοίμασε φάκελο. Στο "ραντεβού ” για το νέο νοσοκομείο και τα… 15 εκ., εγώ ήμουν εκεί στην ώρα μου, άλλος δεν ήρθε».

Όσον αφορά το ποσό των 15 εκ. ευρώ, που ανέφερε σε δελτίο τύπου ο Δήμος, ότι η σχετική πρόσκληση έκανε λόγο για 8 εκ. ευρώ, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε ότι έτσι γίνονται σε αυτές τις προσκλήσεις. «Ποιος κάνει – είπε- αναφορά στον ονομαστικό προϋπολογισμό, μόνο ένας πονηρός, ο οποίος θέλει να πει, αλλά δεν το λέει καθαρά και το υπονοεί, ότι ξέρεις είχανε 15. Δοκιμάστε μας κύριοι. Μας δοκιμάσατε και άλλες φορές σε όλες τις προσκλήσεις. Αυτά είναι εκ του πονηρού. Στον λόγο μας είμαστε εντάξει. Να αφήσουν αυτές τις εξυπνάδες περί προϋπολογισμού πρόσκλησης και τα εξυπναδίστικα».

Ανέφερε ότι ο φάκελος για το νέο νοσοκομείο Κω, θέλει ακόμα αρκετή δουλειά, τονίζοντας ότι ο συντονιστής (δηλ. ο Δήμος) θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια.

Κλείνοντας, ανέφερε «ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε εδώ, μέχρι να δούμε το νέο νοσοκομείο, να ανοίγει τις πόρτες του και να δέχεται ασθενείς»

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *