ροή ειδήσεων

Ρόδος: Φιλανθρωπικού χαρακτήρα το 21ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας




Το 21ο Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας διοργανώνεται σήμερα 5 Οκτωβρίου 2024 από τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια». Πρόκειται για μια φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση, που γίνεται 21 συνεχόμενα χρόνια με ιδιαίτερη αγάπη από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στη Ρόδο.


Η προσπάθεια αυτή, γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των 20 μικρών μαθητών και αγγίζει οικονομικά το ποσό των περίπου 4.000,00 ευρώ, ανά σχολικό έτος. «2003-2024, 21 χρόνια Περπάτημα Ζώης και Ελπίδας με συμπαραστάτες μας εσάς», λέει η δραστήρια πρόεδρος του Συλλόγου Θάλεια Γεωργά. Και συνεχίζει: «Ένα όνειρο που το 2003 εξέφρασα στον τότε νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη… πως θα ήθελα να περπατήσουμε στο Μόντε Σμιθ, σαν ένα σμήνος από πουλιά, το καθένα με τη δική του ταυτότητα και 21 χρόνια μετά αποτελεί καθιερωμένη δράση. Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που κάθε χρόνο, όλο και περισσότερος κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας. Καθώς οι καιροί αλλάζουν και δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο, η ανάγκη για «αγκαλιά» και αντοχή μεγαλώνει! Και φέτος, όπως κάθε χρονιά, επιθυμούμε να σταθείτε έμπρακτα στο πλευρό μας, ώστε με την πολύτιμη βοήθεια σας να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Οποιαδήποτε οικονομική συμβολή, αγοράζοντας μπλουζάκια, καπελάκια, βραχιολάκια της διοργάνωσής μας, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, να συνεχίσουμε τη σίτιση των είκοσι μαθητών, σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία της Ρόδου».




Η εκκίνηση θα δοθεί στις 5.30μ.μ. από το Ενυδρείο και παραλιακά έως το Rhodos Horizon Resort (πρώην Belvedere).

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και τη συνδιοργάνωση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αθανασίου


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *