ροή ειδήσεων

Μεγάλη Νίκη του Ανδρουλάκη και στα Δωδεκάνησα: 2.307 έναντι 1.994 (τα αποτελεσματα σε ολα τα νησια)



Στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε μια εντυπωσιακή νίκη και στα Δωδεκάνησα, συγκεντρώνοντας συνολικά 2.307 ψήφους έναντι 1.994 του Παύλου Δούκα. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την ισχυρή υποστήριξη που απολαμβάνει ο Ανδρουλάκης, τόσο στα Νότια όσο και στα Βόρεια Δωδεκάνησα, παρά την αντίσταση που βρήκε σε ορισμένα σημεία.
 

Ανάλυση των αποτελεσμάτων στα Νότια Δωδεκάνησα:

Στα Νότια Δωδεκάνησα, οι δύο υποψήφιοι ήρθαν πολύ κοντά, με τον Δούκα να λαμβάνει 1.425 ψήφους και τον Ανδρουλάκη να ακολουθεί με 1.320. Στη Ρόδο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια, τα αποτελέσματα ήταν μοιρασμένα, με τον Δούκα να επικρατεί σε δύο από τις τρεις εκλογικές περιφέρειες, αλλά τον Ανδρουλάκη να κερδίζει σε άλλες περιοχές, όπως η Κρεμαστή (155-127) και η Ιαλυσός (84-82).

Παράλληλα, στα μικρότερα νησιά, όπως η Κάσος και το Καστελόριζο, ο Ανδρουλάκης κατέγραψε σημαντικές νίκες, με 89 ψήφους στην Κάσο έναντι 50 του Δούκα και 59 ψήφους στο Καστελόριζο έναντι μόλις 15 του αντιπάλου του.
 

Αποτελέσματα στα Βόρεια Δωδεκάνησα:

Η πραγματική επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη σημειώθηκε στα Βόρεια Δωδεκάνησα, όπου ο Ανδρουλάκης συγκέντρωσε 987 ψήφους έναντι 569 του Δούκα. Η Κως αποτέλεσε ένα από τα βασικά πεδία της νίκης του, με τον Ανδρουλάκη να καταγράφει 494 ψήφους έναντι 315 του Δούκα. Σημαντική ήταν επίσης η επικράτησή του στην Αστυπάλαια με 158 ψήφους, καθώς και στην Πάτμο με 85.
Συμπέρασμα:

Με συνολικά 2.307 ψήφους στα Δωδεκάνησα έναντι 1.994 του Παύλου Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε τη μεγάλη του δυναμική και τη στήριξη που απολαμβάνει σε αυτή την κρίσιμη περιφέρεια. Η νίκη του αποτελεί ακόμη ένα βήμα προς την επιτυχή πορεία του στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή του θέση και στα Δωδεκάνησα.

 proodos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/10/24 16:28

    ΓΕΝΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΤΣΟΠΑΝΟΒΛΑΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΗ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *