ροή ειδήσεων

Στις 4 Νοεμβρίου η Δίκη 35χρονου Αλλοδαπού στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω για Απόπειρα Βιασμού Ανήλικης


Στις αρχές Νοεμβρίου, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω θα εξετάσει υπόθεση που αφορά έναν 35χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται ότι επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Η καταγγελία έγινε τον Ιανουάριο του 2018, όταν η ανήλικη προσέφυγε στην αστυνομία, καταγγέλλοντας τόσο τη μητέρα της όσο και τον σύντροφό της για περιστατικά βίας και απόπειρα βιασμού που φέρονται να έλαβαν χώρα στη Ρόδο τον Ιούνιο του 2017.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα κατηγορείται ότι ασκούσε σωματική βία κατά της κόρης της, ενώ ο 35χρονος φέρεται να επιχείρησε να τη βιάσει όταν εκείνη δεν είχε ακόμη συμπληρώσει τα 15 έτη. Ως αποτέλεσμα της καταγγελίας, ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις στον 35χρονο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου, ενώ η μητέρα αντιμετώπισε κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι προσήλθε για απολογία ενώπιον της ανακρίτριας τον Απρίλιο του 2021, αρνούμενο όλες τις κατηγορίες. Μετά την απολογία, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ στον 35χρονο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 35χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, με επιβαρυντική περίσταση ότι διέμενε στον ίδιο χώρο με την ανήλικη. Η μητέρα, ωστόσο, απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου, με τον κ. Ηλία Θεοδόση – Νιάκα να εκπροσωπεί την υπεράσπιση και την κα Βάσια Παπαγεωργίου να υποστηρίζει την κατηγορία.

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *