ροή ειδήσεων

Πυροσβεστική: Πρόστιμα για πυρκαγιές σε Ρόδο, Λάρισα, Κοζάνη, Αχαΐα, Ζάκυνθο, Ροδόπη και Ξάνθη




Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν σε Λάρισα, Κοζάνη, Αχαΐα, Ζάκυνθο, Ρόδο, Ροδόπη και Ξάνθη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.



Πιο αναλυτικά: 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1687,50 ευρώ, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Δωδεκανήσου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «’Αγιος Χριστόφορος», στη νήσο Ρόδο.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1093,75 ευρώ, στις 29 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μανδίας, του Δήμου Λάρισας, στην Λάρισα. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.125,87 ευρώ, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κοζάνης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κρόκου, του Δήμου Κοζάνης, στην Κοζάνη. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 ευρώ, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μοιράλι του Δήμου Ερύμανθου, στην Αχαΐα. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.250 ευρώ, χθες 02 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Ζακύνθου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Αγίου Σώστη, στην νήσο Ζάκυνθο. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ροδόπης σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Θαμνά, του Δήμου Ιάσμου, στην Ροδόπη. 

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ, σήμερα 03 Οκτωβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.Π.Ε. Κομοτηνής σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε εναπόθεση εύφλεκτων υλικών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Τοπειρού, στην Ξάνθη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *