ροή ειδήσεων

Και τα λεφτά σε ΑΜΚΕ ιδιώτη για τα αδέσποτα. Το λες και σκάνδαλο


 

Στο περιθώριο αφήνει τον Σύλλογο Φιλοζωϊκής Ρόδου σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα ζώα η δημοτική αρχή, πριμοδοτώντας όμως την εταιρεία ΑΜΚΕ Αnimal Rescue Rodos με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 230.000 ευρώ ετησίως!
Την ίδια ώρα που ο δήμος επιχορηγεί μια ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του πρώην δημοτικού κυνοκομείου, την περισυλλογή των νεκρών ζώων και τις διασώσεις αδέσποτων ζώων, αφήνει χωρίς καμία οικονομική ενίσχυση τον Σύλλογο Φιλοζωϊκής Ρόδου, που μέχρι πρότινος προσέφερε τα μέγιστα στο νησί μας για την φροντίδα τους.
Τα μέλη του Συλλόγου Φιλοζωϊκής Ρόδου αναγκάζονται να ζητούν χορηγίες και να πληρώνουν από την τσέπη τους όσα απαιτούνται για την φροντίδα και την σίτιση αδέσποτων ζώων, καθώς οι πολίτες του νησιού μας απευθύνονται για βοήθεια στο Σύλλογο που λειτουργεί και προσφέρει εδώ και χρόνια αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του.

Μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο νησί μας, η δημοτική αρχή αποφάσισε να επιχορηγήσει μια ιδιωτική εταιρεία με το ποσό των 230.000 ευρώ, όταν σύμφωνα με τα μέλη της, δεν υπάρχουν χρήματα για παρεμβάσεις σε σχολεία και όχι μόνο.
Είναι άξιο απορίας με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η συγκεκριμένη εταιρεία για να αναλάβει τη διαχείριση του κυνοκομείου, την περισυλλογή των νεκρών ζώων, και τη διάσωση αδέσποτων σκύλων, υπό ποιες προϋποθέσεις λαμβάνει το χρηματικό ποσό, αν προηγήθηκε κάποιος διαγωνισμός, και αν ελέγχεται ο ιδιώτης που κόβει στο δήμο δελτίο παροχής υπηρεσιών για να αμείβεται για τις υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένος να προσφέρει.
Πάντως εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός, πως ο συγκεκριμένος ιδιώτης παρέστη μετά από πρόσκληση της δημοτικής αρχής και στην 4η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής, όταν γινόταν συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα και του δόθηκε μάλιστα ο λόγος να τοποθετηθεί και να εξυμνήσει την εταιρεία του, αλλά και τον ίδιο για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Με τις ενέργειές της και την στάση που τηρεί, οδηγεί στην απομόνωση τον Σύλλογο Φιλοζωϊκής Ρόδου διαγράφοντας την σημαντική προσφορά του στα αδέσποτα ζώα, για να εξοφλήσει προφανώς προεκλογικά γραμμάτια!

in12.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *