ροή ειδήσεων

Εξωση στην ομάδα της Ρόδου από το ξενοδοχείο που διέμεναν οι ποδοσφαιριστές.




Μπορεί η Ρόδος να κέρδισε στο Γύθειο και να πήρε το αίμα της πίσω από εκείνο το ύποπτο ματς το προπέρσινο που της στέρησε την άνοδο, όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές όταν επέστρεψαν στο νησί , καθότι η διοίκηση δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι παίικτες με αποτέλεσμα σήμερα να ενημερωθούν από τον ιδιοκτήτη πως θα έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα.

Και αυτό λόγω οφειλών από πέρσι όπου έπρεπε να πληρωθεί το ξενοδοχείο αλλά μάλλον περι άλλων τυρβάζουν και παρά τις συνεχείς οχλήσεις του ιδιοκτήτη δεν υπήρξε ανταπόκριση προς αυτόν καμμία. Από το περιβάλλον του ξενοδοχείου αναφέρουν ότι για 172 μέρες φιλοξενήθηκαν οι ποδοσφαιριστές το τίμημα έχει ανέβει στα 42.000 ευρώ περίπου και έχουν πληρωθεί όλα και όλα 2.800 ευρώ. Πάντα βέβαια με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ιδιοκτησίας. Πάντως το σίγουρο είναι πως αναζητείται νέος χώρος για να μείνουν οι παίκτες οι οποιοί καθώς ήταν κουρασμένοι από τον αγώνα και το ταξίδι ήθελαν να ξεκουραστούν αλλά τελικά μάζεψαν τα πραγματά τους για να μετακομίσουν όπου βρουν.

Και η ιστορία συνεχίζεται δυστυχώς για την άτυχη ομάδα που πέφτει από πρόβλημα σε …πρόβλημα . Λερναία Υδρα κατάντησαν τα θεματά της και να δούμε που θα καταλήξει και φέτος 

 topfm1024

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *