ροή ειδήσεων

Περιφερειάρχης αποκάλεσε Δήμαρχο «Θεομπαίχτη, ψεύτη και πριμαντόνα!»



«Λάβρος» στη συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στο Επαρχείο Κω-Νισύρου, παρουσία των αντιπεριφερειαρχων Χ.Ναβροζιδη, Γιάννη Κρητικού, κ.Ασπρακη και κ.Ευστρατιου.



Ο κ. Χατζημαρκος έκανε λόγο για μια πλευρά που καλλιεργεί με τέχνη το ψέμα με στόχο να πετύχει τους σκοπούς της. Αναφορικά με τη λειτουργία του ΧΥΤΑ επισήμανε πως η λειτουργία της ήταν αυτή της χωματερής και όχι του ΦΟΔΣΑ αυτό προσβάλλει την τοπική κοινωνία, αφού οι πολίτες πληρώνουν φόρους. Σημείωσε πως η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ παρέλαβε το ΧΥΤΑ στις 3 Σεπτεμβρίου και απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκατασταθεί η λειτουργία του .

Τόνισε πως ο δήμαρχος Κω «έχει εκπαιδευτεί στο ψέμα» και κοντεύει ακόμα και ο ίδιος να τα πιστέψει ενώ υπογράμμισε πως σε όλο τον σχεδιασμό της κατάρτισης της διαχείρισης των απορριμμάτων του ΦΟΔΣΑ, ήταν παρών ως μέλος του ΔΣ και δεν αντέδρασε.

Ο κ. Χατζημαρκος τόνισε ότι ο δήμαρχος έχει υιοθετήσει μια εμμονικη στάση «πριμαντόνας» προβάλλοντας ψευδείς πληροφορίες και υποβαθμίζοντας τον δημόσιο διάλογο. Υπογράμμισε ότι ο Δήμαρχος, όχι μόνο συμμετείχε ενεργά στη διαμόρφωση των σχετικών αποφάσεων, αλλά και τις ψήφισε.



“Ο επιτιθέμενος εμφανίζεται ως θύτης και αρχίζει η Φίνος Φιλμ και οι ασπρόμαυρες ταινίες, κλαίει η μάνα μου στο μνήμα, με τον Δήμαρχο να ομολογώ ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός”.  

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του δημάρχου ως «χυδαία» και ανάρμοστη για έναν εκλεγμένο αξιωματούχο λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «Θεομπαίχτης» και «παραμυθιάζει» την τοπική κοινωνία.


Σε ερώτηση, για το αν θα επιδιώξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω, ο κ. Χατζημάρκος απάντησε αρνητικά, λέγοντας όμως ότι οι πόρτες του είναι ανοιχτές, στην Περιφέρεια, για να τον επισκεφτεί όποτε θέλει.

 aftodioikisi.gr

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *