ροή ειδήσεων

Νέα Κάσο έστησε η Τουρκία μεταξύ Λέσβου-Χίου και η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει


 

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/2118 για την ασφάλιση αστικής ευθύνης που προκύπτει από την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων, λήψη μέτρων προς εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/858 σχετικά με το πιλοτικό καθεστώς υποδομών της αγοράς που βασίζονται σε τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού, ειδικότερες ρυθμίσεις για τα οχήματα και τη δημόσια περιουσία και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών", Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)



Η Τουρκία για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει ότι η διακήρυξη των Αθηνών είναι ένα κουρελόχαρτο. Λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση Γεραπετρίτη-Φιντάν ,με navtex ,θέτει θέμα για την υφαλοκρηπίδα μεταξύ Λέσβου-Χίου! Αφορμή η εγκατάσταση καλωδίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου.


Η Τουρκία θεωρεί ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου ανήκει στην Τουρκική υφαλοκρηπίδα!

Η ελληνική αντίδραση; Εκκωφαντική σιωπή!




Ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΠΑΣΟΚ ,Μιχάλης Κατρίνης σε δήλωση του αναφέρει:

‘’Η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις και η κυβέρνηση προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει.’’


Η έκδοση Τουρκικής ΝΑVTEX, με αφορμή την εγκατάσταση καλωδίου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου, επιβεβαιώνει ότι το αφήγημα των “ήρεμων νερών” που θέλει να περάσει η κυβέρνηση, πάσχει ποικιλοτρόπως.

Η Τουρκία θεωρεί ότι η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Λέσβου ανήκει στην Τουρκική υφαλοκρηπίδα. Κάνει ό,τι ακριβώς έκανε και στην Κάσο τον περασμένο Ιούλιο.


Η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει και ετοιμάζεται για τη συνάντηση του κ. Γεραπετρίτη με τον κ. Φιντάν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *