ροή ειδήσεων

Η εφαρμογή του IRIS υποχρεωτική πλέον για όλους, καθολικά!




Από τον ερχόμενο Μάρτιο – Απρίλιο υποχρεωτικό θα είναι η εφαρμογή του IRIS όπως ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών στο ertnews. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει υποχρέωση για τους αυτοαπασχολούμενους και για τους ελεύθερους επαγγελματίες να δέχονται πληρωμές μέσω IRIS, με μηδενικές προμήθειες μέχρι 500 ευρώ για τους συναλλασσόμενους.
 

Πλέον, όπως ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης το IRIS θα είναι υποχρεωτικό για όλους, μεταβαίνουμε πλέον σε μια καθολική εφαρμογή, ώστε όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να δέχονται τις συγκεκριμένες πληρωμές.


Ο ίδιος επισήμανε ακόμη μια φορά ότι οι προμήθειες για τον επαγγελματία είναι πολύ χαμηλότερες σε σχέση με τα POS, το όφελος εν ολίγοις είναι διπλό. Αφενός δωρεάν συναλλαγές μέχρι 500 ευρώ για τους πολίτες και αφετέρου πολύ μικρές προμήθειες για τους επαγγελματίες σε σχέση με τα τερματικά, ενώ κατά τον ίδιο το γεγονός ότι ήδη 3.300.000 ΙΒΑΝ έχουν διασυνδεθεί από τα 6 εκατομμύρια που υπολογίζονται ότι υπάρχουν στην Ελλάδα, αποδεικνύεται ότι οι επαγγελματίες το προτιμούν.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *