
Μετά τα «λουκέτα» των γραφείων των ΕΛΤΑ στη Ρόδο το 2021, η διοίκηση προχωρά τώρα σε ένα νέο, οριστικό πλήγμα για το ταχυδρομικό δίκτυο του νησιού, με το μονομερές κλείσιμο των καταστημάτων στ’ Αφάντου και την Ιαλυσό.
Τα καταστήματα αυτά εξυπηρετούσαν σχεδόν ολόκληρο το νησί, καλύπτοντας τις ανάγκες κατοίκων, επιχειρήσεων και ευπαθών ομάδων. Η απόφαση αυτή πλήττει καίρια την καθημερινότητα των πολιτών.
Η αποστολή και παραλαβή αλληλογραφίας, δεμάτων και λογαριασμών θα γίνει πλέον δύσκολη έως αδύνατη για πολλούς κατοίκους, ειδικά για ηλικιωμένους, ανθρώπους με περιορισμένη μετακίνηση και όσους ζουν μακριά από τα λίγα υπολειπόμενα καταστήματα. Οι επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις στις παραλαβές προμηθευτικών αγαθών και προϊόντων, ενώ πολίτες που εξυπηρετούνται καθημερινά από τα καταστήματα αυτά θα πρέπει να ταξιδεύουν σημαντικές αποστάσεις για να εξυπηρετηθούν.
Οι εργαζόμενοι που εδώ και χρόνια εργάζονται με συνέπεια και αφοσίωση δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις μονομερείς αποφάσεις της διοίκησης.
Παρ’ όλα αυτά, καλούνται να αντιμετωπίσουν αυξημένο φόρτο εργασίας, αβεβαιότητα και υποβάθμιση της επαγγελματικής τους αξιοπρέπειας. Το κλείσιμο των καταστημάτων στ’ Αφάντου και την Ιαλυσό αποτελεί την οριστική «ταφόπλακα» για το ταχυδρομικό δίκτυο της Ρόδου. Η υποβάθμιση αυτή δεν είναι απλώς οργανωτικό ζήτημα· είναι κοινωνικό πλήγμα για ολόκληρο το νησί, που θίγει καθημερινά τους πολίτες και υπονομεύει την εμπιστοσύνη τους στον δημόσιο ταχυδρομικό φορέα.
Η Ρόδος αξίζει σεβασμό και προστασία του ταχυδρομικού της δικτύου. Οι πολίτες δικαιούνται ποιοτική, πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση, ενώ οι εργαζόμενοι αξίζουν συνθήκες αξιοπρέπειας και ασφάλειας.

ποιος νοιάζεται για τους πολιτες?των νησιών ειδικά μόνο να μας τα παίρνουν είναι ένα καθαρό ΦΟΡΟΕΙΣΠΤΡΑΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ; ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ 15 ΕΚΑΤ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΔΑ 90-. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ;. ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΡΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΤΡΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΟ ΚΑΛΑΒΑΡΔΕΝΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΣ ΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜετά τα λιμάνια τα αεροδρόμια τις τράπεζες τη ΔΕΗ τον ΟΤΕ τα ξενοδοχεία, που έχουν περάσει σε χέρια ξένων κυρίως γερμανων , τώρα σειρά έχουν τα ΕΛΤΑ ,αφού πλέον και τα σπίτια των Ελλήνων τα κατέχουν ξένοι. Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 08.56 ; ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ; ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ . ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΠΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ . ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΩΡΑΙΑ .ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ; ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΙΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ . ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΑΦΑΝΤΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφή