
Στη Ρόδο, νοικοκυρές μαγείρεψαν παραδοσιακά εδέσματα για την “Περίμετρο“, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ροδίτικης γαστρονομίας.
Αρνάκι καπαμά, χοιρινό με πατάτες στη γάστρα και άλλες πολλές συνταγές που η μητέρα έδωσε στην κόρη και κατόπιν στην εγγονή, συνθέτουν την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού που ευφραίνει τους ουρανίσκους και κρατάει τη μνήμη των γεύσεων ζωντανή.
ertnews.gr
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.