
Στη Ρόδο, νοικοκυρές μαγείρεψαν παραδοσιακά εδέσματα για την “Περίμετρο“, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της ροδίτικης γαστρονομίας.
Αρνάκι καπαμά, χοιρινό με πατάτες στη γάστρα και άλλες πολλές συνταγές που η μητέρα έδωσε στην κόρη και κατόπιν στην εγγονή, συνθέτουν την παραδοσιακή κουζίνα του νησιού που ευφραίνει τους ουρανίσκους και κρατάει τη μνήμη των γεύσεων ζωντανή.
ertnews.gr
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ ΑΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΤΑΡ
ΑπάντησηΔιαγραφή