
Μία νίκη με μεγάλη σημασία για τη συνέχεια της σεζόν πέτυχε ο Προμηθέας Πάτρας, επικρατώντας του Κολοσσού Ρόδου με 89-81 στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη ήταν ο Ρομπ Γκρέι, που σημείωσε 24 πόντους, με τους Λέιτον Χάμοντς (18π.) και Κένταλ ΜακΚάλουμ (16π., 7 ριμπ., 7 ασίστ, 4 κλεψ.) να ακολουθούν σε απόδοση.
Ο Προμηθέας πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-3, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο του διπλό στη φετινή σεζόν (1-2 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, οι «θαλασσί» του Κολοσσού υποχώρησαν στο 2-4.
Διαιτητές: Τηγάνης-Μπακάλης-Χατζημπαλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 13-12, 34-40, 54-65, 81-89.
Κολοσσός (Καράσκο): Γκάουντλοκ 11 (2), Γκούντγουϊν 17, Καράμπελας 12 (2), Κολοβέρος 2, Πετρόπουλος 12 (2), Τέιλορ 7, Χρυσικόπουλος 5 (1), Κουρουπάκης, ΜακΚλάναχαν 4, Γκαλβανίνι 11, Ακίν.
Προμηθέας (Λιμνιάτης): Χάρις, Χάμοντς 18 (2), Κόλεμαν 6, Μπαζίνας 8 (2), ΜακΚάλουμ 16, Λάγιος, Καραγιαννίδης 6, Γκρέι 24 (1), Ματσούρα 8 (2), Σταυρακόπουλος 3 (1).
ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε και στην Α2! Για να δούμε θα σας σώσει ο Λιο@λιό
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Α2 ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΑΘ -ΟΛΥΜΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1
ΑπάντησηΔιαγραφή