ροή ειδήσεων

Ρόδος: 38χρονος καταδικάστηκε σε 9 χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών




9 χρόνια κάθειρξη και πρόστιμο 50.200€ σε 38χρονο για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Ποινή κάθειρξης 9 ετών, φυλάκιση 3 μηνών και πρόστιμο 50.200 ευρώ επέβαλε το Α΄ Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου σε 38χρονο Αλβανό, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν ένα χρόνο στη Ρόδο για διακίνηση ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, ζυγαριά ακριβείας και ποσότητες χημικών για νόθευση κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και αεροβόλο όπλο, τμήματα κυνηγετικού όπλου και φυσίγγια.

Ο κατηγορούμενος αντιμετώπιζε κατηγορίες για κατοχή, αποθήκευση και πώληση ναρκωτικών, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράνομη κατοχή όπλου. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, ενώ η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη. Συνήγορος υπεράσπισης ήταν ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι αστυνομικοί είχαν παρακολουθήσει τον 38χρονο, γνωστό στις αρχές για προηγούμενες συλλήψεις, και διαπίστωσαν μετακινήσεις προς δωμάτιο ξενοδοχείου όπου δεχόταν σύντομες επισκέψεις αγνώστων. Η έρευνα στις 26 Μαρτίου 2025 οδήγησε στην κατάσχεση των ναρκωτικών και άλλων αντικειμένων που χρησιμοποιούνταν για διακίνηση.

Ο 38χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας ότι οι ουσίες προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *