ροή ειδήσεων

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Περιφέρειας – ΔΕΥΑ Ρόδου



Στα άκρα οδηγείται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Περιφέρεια και τη ΔΕΥΑΡ.

Στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης εισέβαλαν πριν από λίγο αστυνομικοί, συνοδεία δικαστικού επιμελητή, προκειμένου να προχωρήσουν στην κατάσχεση των μετρητών από τα ταμεία της.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ, που κάνει λόγο για πρωτοφανείς πρακτικές. Αυτή την ώρα η διοίκηση προσφεύγει στην Εισαγγελία καταγγέλλοντας παραπλάνηση των αρχών από την Περιφέρεια με ψεύτικα στοιχεία.

Το σημερινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο επεισόδιο που σημειώθηκε χθες όταν η Περιφέρεια κατέσχεσε όλους τους λογαριασμούς της δημοτικής επιχείρησης, για οφειλές ύψους 900 χιλιάδων ευρώ από τη χρήση του Φράγματος Γαδουρά.

Ως απάντηση, η ΔΕΥΑΡ διέκοψε την παροχή του νερού σε όλα τα κτίρια της Περιφέρειας, για οφειλές ύψους 600 χιλιάδων ευρώ.

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *