ροή ειδήσεων

ΕΤΑΔ: “Η νομιμότητα πρέπει να τηρείται από όλους” – Μικρή παράταση στον διαγωνισμό για στις παραλίες




«Η νομιμότητα πρέπει να τηρείται από όλους απαρέγκλιτα» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων της ΕΤΑΔ Ρόη Χάικου, με αφορμή τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΤΑΔ, να απελευθερώσει από ομπρέλες και ξαπλώστρες την παραλία του μνημείου της Καλλιθέας, έχοντας προηγουμένως καταγγείλει την σύμβαση παραχώρησης στον Δήμο Ρόδου.


Ερωτηθείσα σχετικά με τις υπόλοιπες παραλίες που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ στο νησί της Ρόδου, η διευθύντρια εταιρικών υποθέσεων, απάντησε ότι η διαγωνιστική διαδικασία είναι σε εξέλιξη και το ενδιαφέρον από επιχειρηματίες είναι αρκετά μεγάλο. Μάλιστα λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος, δόθηκε παράταση μέχρι το τέλος του μήνα, στην προθεσμία που έληγε στις 25 Μαΐου.

«Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός τις επόμενες ημέρες, ώστε και αυτή η εκκρεμότητα να διευθετηθεί, με ένα ενιαίο πλαίσιο διαχείρισης που εφαρμόζει η ΕΤΑΔ για όλους τους αιγιαλούς. Να υπάρχουν σαφείς κανόνες, να εφαρμόζονται, να διασφαλίζονται οι συνθήκες της ασφάλειας του δικαίου και για τους πολίτες και για τις επιχειρήσεις» είπε η κ. Χάικου.

Με δεδομένο ότι φέτος δεν θα υπάρχει προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Ρόδου, την ευθύνη της τήρησης της νομιμότητας θα αναλάβει η ίδια η ΕΤΑΔ, ενώ κάποιες υποχρεώσεις, όπως η καθαριότητα θα συνεχίσουν να βαρύνουν τον Δήμο.


ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *