ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς για τα ολιγοθέσια δημοτικά σχολεία

Διαβεβαιώσεις του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου - Δηλώσεις του προέδρου των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης



Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μεταβολή στα διθέσια και τριθέσια δημοτικά σχολεία απομακρυσμένων χωριών της Ρόδου, έδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Ψαράς, στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η ανησυχία που έχει προκληθεί σε εκπαιδευτικούς και γονείς για την τύχη των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων, για τη νέα σχολική χρονιά.

Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Κορδιστός, τον Σεπτέμβριο θα αποφασιστεί τι θα γίνει με τα τέσσερα τετραθέσια δημοτικά σχολεία, με την εκτίμηση πάντως ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό μαθητών για να διατηρηθούν ως έχουν.

Ακούστε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *