
Ο Α.Σ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου και το ‘Ολοι Μαζί Μπορούμε ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση υποβρύχιου καθαρισμού στο αλιευτικό καταφύγιο στη Κολώνα της Ρόδου.
Πιστοποιημένοι δύτες από τα Καταδυτικά Κέντρα Rhodes Diving Academy, BIG FISH Dive Center και ιδιώτες δύτες θα επιχειρήσουν να μαζέψουν όσα περισσότερα απόβλητα και σκουπίδια μπορούν από το βυθό με στόχο να παραδώσουν ένα καλύτερο θαλάσσιο περιβάλλον.
Τα σκουπίδια θα καταγραφούν και θα καταμετρηθούν από τον Τομέα Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου, για τους ερευνητικούς σκοπούς του Υδροβιολογικού Σταθμού Ρόδου- Ενυδρείο Ρόδου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 13 Ιουνίου από 10 το πρωί
⦁ Α.Σ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ Κολυμβητές Ανοιχτής Θαλάσσης Ρόδου
⦁ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
⦁ Rhodes Diving Academy by lepia
⦁ BIG FISH Dive Center
⦁ Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου- Τμήμα Νεότητας
⦁ Ενυδρείο – Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου
⦁ Συνδικαλιστική Οργάνωση Επαγγελματιών Αλιέων Παράκτιας Αλιείας Νήσου Ρόδου
Με την Υποστήριξη
-Δήμος Ρόδου
-Διακογεωργίου Κάλλιστος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.