ροή ειδήσεων

Πέθανε ο Μάριος Οικονόμου σε ηλικία 33 ετών: Βαθιά θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Εθνικής ομάδας άφησε την τελευταία του πνοή μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα έξω από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα»



Οδύνη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή Μάριου Οικονόμου, που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 33 χρόνια του.


Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, της Μπολόνια και της Εθνικής ομάδας, εννέα ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε έξω από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα», έχασε τη σκληρή και άνιση μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή.

Παρά τις εντατικές προσπάθειες των γιατρών, ο Μάριος Οικονόμου δεν κατάφερε να ανακάμψει, καθώς είχε υποστεί ισχαιμική βλάβη στον εγκέφαλο που αποδείχθηκε μη αναστρέψιμη.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε συγκινητική ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή: «Σήμερα η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα πενθεί. Ο Μάριος Οικονόμου, ένα παιδί που κέρδισε την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας, έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Περάσαμε μαζί στιγμές χαράς, προσπάθειας, αγώνα. Πάντα με χαμόγελο, πάντα με καλοσύνη.»

«Στους δικούς του ανθρώπους, στον Πρόεδρό μας και πατέρα του Γιώργο Οικονόμου και την οικογένειά του, εκφράζουμε τη βαθύτερη συμπαράστασή μας και τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή σε όλους μας. Μάριε, θα σε θυμόμαστε με αγάπη. Αιωνία σου η μνήμη».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *