
Από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ρόδου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:
Το καλοκαίρι οι ανάγκες για αίμα αυξάνονται δραματικά, ενώ οι διαθέσιμες μονάδες μειώνονται.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη για αίμα όλων των ομάδων και κυρίως για ομάδα Ο Rh(-) (Ο αρνητικό).
Απευθύνουμε θερμή έκκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη που μπορεί να αιμοδοτήσει να αφιερώσει λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο του και να προσφέρει το πολυτιμότερο δώρο το αίμα του.
Η προσφορά αυτή μπορεί να δώσει ελπίδα και ζωή σε συνανθρώπους μας που, λόγω έλλειψης συγγενικού ή φιλικού περιβάλλοντος ή άλλων σοβαρών κοινωνικών δυσκολιών, αδυνατούν να εξασφαλίσουν αίμα όταν το χρειάζονται περισσότερο.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη ανιδιοτελούς αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης. Σήμερα μπορεί κάποιος άγνωστος να χρειάζεται τη βοήθειά μας, αύριο ίσως τη χρειαστούμε εμείς ή ένας δικός μας άνθρωπος.
Εάν είστε υγιείς και πληροίτε τις προϋποθέσεις αιμοδοσίας, επισκεφθείτε την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και προσφέρετε αίμα.
Μην περιμένεις να υπάρξει ανάγκη στο δικό σου σπίτι για να γίνεις αιμοδότης. Γίνε η ελπίδα κάποιου σήμερα.
Δώσε αίμα. Χάρισε ζωή. Η προσφορά σου μπορεί να σώσει έως και τρεις ανθρώπους
ΕΧΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ
ΑπάντησηΔιαγραφή