ροή ειδήσεων

Σαντορίνη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα επιβάτης τουριστικού σκάφους



Τις απογευματινές ώρες χθες, Τετάρτη 10/09, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας για την ανάσυρση ενός 69χρονου υπηκόου Γαλλίας, επιβάτη επιβατηγού-τουριστικού πλοίου, χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον του κολπίσκου Ταξιάρχης στη Νέα Καμμένη κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου.

Συγκεκριμένα, ο 69χρονος, φέρεται να κολυμπούσε στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, από όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από μέλη πληρώματος του Ε/Γ-Τ/Ρ. Στη συνέχεια, ο άνδρας παρελήφθη από βοηθητικό σκάφος του Ε/Γ-Τ/Ρ και μεταφέρθηκε στο κεντρικό λιμάνι της Σαντορίνης, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρό, από στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και από πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια, ο άνδρας διακομίστηκε με το ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

ertnews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε μαζί μας

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατάγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

συνδεθείτε

1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!