
Μεγάλη θλίψη στην Έδεσσα αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, προκαλεί, η απώλεια της 21χρονης Φαίης Δημητριάδου, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η Φαίη Δημητριάδου είχε ξεχωρίσει στον χώρο του στίβου, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ για χρόνια ήταν μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Έδεσσας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4:35 τα ξημερώματα, στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου, στην πόλη της Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 21χρονη βρισκόταν στο τιμόνι της μοτοσικλέτας, ενώ μαζί της επέβαινε μία 27χρονη γυναίκα.
Για λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί, η μηχανή εξετράπη της πορείας της, ανετράπη και κατέληξε πάνω στο πίσω μέρος σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία για τη νεαρή αθλήτρια, ενώ η Τροχαία συνεχίζει την έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε έντονη συγκίνηση στην ιδιαίτερη πατρίδα της, αλλά και στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού.
Τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια της 21χρονης εξέφρασε και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, αποχαιρετώντας τη νεαρή πρωταθλήτρια.
Το τελευταίο αντίο στη Φαίη Δημητριάδου θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο, Πέμπτη, στην Έδεσσα. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.