
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα σε αεροσκάφος που εκτελούσε δρομολόγιο από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Ρόδο, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να αποφασίσει την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αιτία ήταν η συμπεριφορά δύο Βρετανών επιβατών, ηλικίας 39 και 42 ετών, οι οποίοι φέρονται να προκάλεσαν ένταση κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν επιθετική συμπεριφορά τόσο απέναντι σε μέλη του πληρώματος όσο και προς άλλους επιβάτες, ενώ δεν ανταποκρίθηκαν στις συστάσεις για να σταματήσει η αναστάτωση.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο 39χρονος φέρεται να κατέγραφε με το κινητό του μέλη του πληρώματος, ενώ ο 42χρονος φέρεται να παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας καπνίζοντας μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους.
Μπροστά στην κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, αποφασίστηκε η αλλαγή πορείας και η προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου περίμεναν αστυνομικές δυνάμεις. Μετά την άφιξη του αεροσκάφους, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη των δύο επιβατών.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο αεροδρόμιο, το αεροσκάφος συνέχισε κανονικά την πτήση του προς τη Ρόδο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.