ροή ειδήσεων

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

Την επαναλειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων στη Ρόδο ζητεί με επιστολή της που παρέδωσε στον Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί μας, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Αιγαίου, υπεύθυνη στα θέματα... Κοινωνικής Μέριμνας για τις Περιφερειακές Ενότητες Δωδεκανήσου, Δέσποινα Μουτάφη.

Με την έκκλησή της, η κα Μουτάφη, και ως μητέρα παιδιού που υπηρετεί στο στρατό, επικαλείται και αναδεικνύει την οικονομική, κοινωνική και εθνική διάσταση του θέματος, εκφράζοντας και άλλους γονείς της Δωδεκανήσου που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς.

Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζαμε ως ακριτικός νομός – αναφέρει - ήταν η μεγάλη απόσταση από τα Κέντρα Νεοσύλλεκτων, που λόγω της νησιωτικότητας βάραινε την οικογένεια και τον νεοσύλλεκτο με έξοδα και περισσό άγχος.

Αυτά, έως ότου δημιουργήθηκε στη Ρόδο το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων. Πέρα από τους εθνικούς λόγους της δημιουργίας του, στην παραμεθόριο περιοχή μας, η λειτουργία του Κέντρου αυτού ανακούφισε τις οικογένειες και νιώσαμε κι εμείς την στοργή της Μητέρας Πατρίδας.

Ξαφνικά όμως το ακριτικό Κέντρο Νεοσύλλεκτων καταργήθηκε, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οικογένειες να αναγκάζονται να υποβάλλονται σε δυσβάστακτα έξοδα εισιτηρίων, ξενοδοχείων και τροφής για τα παιδιά τους.

Η ακριτική μας Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου δεν μας προσφέρει την πολυτέλεια του τραίνου και του λεωφορείου, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις των παιδιών μας να είναι χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες.

Για όλα τα παραπάνω σας παραδίδω την παρούσα επιστολή μεταφέροντάς σας τις εκκλήσεις των Δωδεκανήσιων γονιών για την επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στη Ρόδο

vimatisko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/11 20:34

    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ ΡΟΔΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ....ΤΡΑΓΙΚΟ!!!
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!!!ΕΛΕΟΣ...ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/2/11 15:35

    Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ..ΤΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΠ ΤΟ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟ,, ΕΞΟΔΑ-ΤΑΞΙΔΙΑ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

    ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΕ ΣΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ Η ΣΤΑ ΛΑΕΡΜΑ ΠΟΣΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/11 20:08

    Όταν ήταν ο Βενιζέλος εδώ όλο γλύψιμο απο τα κομματόσκυλα και καμία κουβέντα για τα προβλήματα. Τώρα που έφυγε....επιστολή. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/2/11 20:09

    Λες και ο Αθηναίος δεν πληρώνει...Δεν πάνε όλοι οι Αθηναίοι στη Λάρισα.Υπάρχουν κι άλλα μέρη στην Ελλάδα.Και αυτοί ξοδεύονται οπότε καλύτερα να μην φέρνετε συνέχεια τους Αθηναίους ως παράδειγμα.Πολλοί ροδίτες -μιας κι έχουν μέσον- υπηρετούν στη Ρόδο και μάλιστα γκρινιάζουν γιατί δεν θέλουν να μείνουν μέσα στο στρατόπεδο,δεν τους αρέσει το φαγητό κλπ.

    Επίσης...Έχουμε 3 στρατόπεδα..Φτάνουν.Δεν είναι ανάγκη να γεμίσουμε στρατόπεδα.Δεν θα πάθουν κάτι στ'Αφάντου χωρίς αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *