ροή ειδήσεων

H καραμέλα του ρατσισμού και η νεολαία των Αγίων Αποστόλων

Ας αρχισουμε με τον ορισμο του ρατσισμου
Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα "traits", όπως π.χ. εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ... προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα αντίστοιχα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη (εκ της ιταλικής ("ράτσα") razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.

Οι φυλετικοί ρατσιστές πιστεύουν σε βιολογικές διαφορές μεταξύ των φυλών, βάσει των οποίων και προσδιορίζουν αυτές σε ανώτερες και κατώτερες. Έτσι, με την θεωρία αυτή υποστηρίζουν ότι η φυλή με συγκεκριμένα (ανώτερα) εξωτερικά ή ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά, έχει το δικαίωμα να θεωρεί εαυτόν της ανώτερη από τις άλλες.
πηγη el.wikipedia.org

Σύγχρονος προσδιορισμός

Σήμερα, η λέξη ρατσισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις πράξεις μιας ομάδας ανθρώπων εναντίον μίας άλλης ομάδας. Έτσι, οι ρατσιστές υποστηρίζουν την διαφορετικότητα των φυλών. Επίσης, οι φυλετικοί ρατσιστές θεωρούν μία συγκεκριμένη ομοιογενή ομάδα ανθρώπων ως ανώτερη, π.χ. θεωρούν τους "λευκούς" ανθρώπους ανώτερους από τους "μαύρους". Ο ρατσισμός θεωρείται παραβίαση του θεμελιώδους δικαιώματος του ανθρώπου στην ισότητα στους τομείς της εργασίας, της πολιτικής, της οικονομίας και άλλων παραγόντων της καθημερινότητας.
πηγη el.wikipedia.org


Επίσημη θέση επιστημών

Τέτοιες πεποιθήσεις έχουν αποδειχτεί λανθασμένες από επιστημονική και ανθρωπολογική έρευνα, η οποία αποδεικνύει πώς όλοι οι άνθρωποι έχουν τον ίδιο πρόγονο, με αποτέλεσμα να έχουν τις ίδιες νοητικές και φυσιολογικές ικανότητες.
πηγη el.wikipedia.org

Σημερα παρ' όλα αυτα για ανεξηγητους λογους εχει χαθει το νοημα της λεξης ρατσισμος και θεωρειται ρατσιστικη οποιαδηποτε αποψη εναντιον ενός γεγονοτος που περικλείει ατομο διαφορετικής κοινωνικης,φυλετικής η θρησκευτικής ομαδας,ακομα κι αν δεν κατακρίνετε απλα αυτο το ατομο(π.χ το αρθρο απο το οποιο πηρα την αφορμη). Λογω απλα της εμφυτης συνηθειας καποιων ατομων να εναντιονονται σε οποιαδηποτε αποψη,μη ταυτοσημη με τη δικη τους, αλλα συχνα και λογω πολιτικης προπαγανδας η λεξη ρατσισμος διχως την αρχικη, πραγματική εννοια της υφισταται ως ενα ισχυρο επιχειρημα στα χερια αυτων των "εναντιακιδων".
πηγη asxoleiastoi.pblogs.gr

Παρακαλω διαβαστε προσεκτικα το τελευταιο εδαφιο και ας ξεκινησουμε το οδοιπορικο μας.

Κρατηθειτε καλα γιατι στους Αγ. Αποστολους, την περισσοτερο υποβαθμισμενη περιοχη σε ολοκληρη την ευρωπαικη ενωση, εχει ισχυρα ρευματα.

Ας ριξουμε πρωτα μια κλεφτη ματια και στην υπολοιπη Ελλαδα..

«Το ποτήρι ξεχείλισε! Πρέπει να φύγουν από εδώ μέσα τα ναρκωτικά. Και όταν δεν τους σταματάει η αστυνομία, θα τους στέλνουμε εμείς στο νοσοκομείο».
Δενδροπόταμος, Απρίλιος 2005.
πηγη krasodad.blogspot.com


«Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε χρήστες να πέφτουν μέσα στις αυλές μας. Αν δεν έρθει η αστυνομία, θα μπούμε εμείς μέσα».
Χαλκηδόνα, Ιούλιος 2011.
πηγη krasodad.blogspot.com


Και ας γυρισουμε τωρα στη περιοχη μας.

Το τελευταιο διαστημα εχουμε γινει μαρτυρες μιας απιστευτα προκλητικης συμπεριφορας των αθιγγανων της περιοχης Αγ. Αποστολων .Μιας συμπεριφορας, που εδώ και δεκαετιες , παραμενει ατιμωρητη από τους τοπικους αρχοντες.

Το αποκορυφωμα ηταν οι πυροβολισμοι που επεσαν και η εισβολη αυτοκινητων αθιγγανων, από τη περιοχη του κορακονερου, με σκοπο τον εκφοβισμο των κατοικων της περιοχης που διαμαρτυρονταν για τον ξυλοδαρμο ενός γειτονα τους από αθιγγανο.

Δεν εχει περασει μεγαλο διαστημα που η περιοχη εμεινε χωρις ρευμα λογω κλοπης των καλωδιων της ΔΕΗ,την εισβολη σε σπιτι με καραμπινα,την πολλοστη κατστροφη του αρτοπωλειου επειδη ηρθαν στο κεφι και ηθελαν να τα κανουν όλα λιμπα.Ετσι απλα..για την εκτονωση της αδρεναλινης!!!

Να αναφερουμε, για ακομη μια φορα, τις κλοπες και καταστροφες των αυτοκινητων, τις διαρρηξεις ,τις απειλες,την διαπασσων μουσικη τις βραδυνες ωρες και την απαγορευση της κυκλοφοριας με το περας της ημερας.

Τι ειπατε??ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ??

Κατι ακουσαμε ολοι αλλα αν είναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα!!!

Ο κοσμος το εχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι.

Λιγο πριν την εισοδο μας στο ευρω , πωληθηκε μια παραγκα τρια εκατομμυρια δραχμες!!!

Και μαλιστα παραγκα την οποια ειχε φτιαξει η ΠΡΟΝΟΙΑ.

Απιστευτο κι όμως αληθινο.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ.

Κι ερχομαστε ξανα στον ορισμο του ρατσισμου

1.Σήμερα, η λέξη ρατσισμός χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις πράξεις μιας ομάδας ανθρώπων εναντίον μίας άλλης ομάδας.

Το ερωτημα είναι ...Υπαρχει η δεν υπαρχει ρατσισμος των συγκεκριμενων αθιγγανων, με οσα διαβασατε παραπανω,εναντιον των κατοικων της περιοχης??

Συνεχιζουμε

2. Ο ρατσισμός θεωρείται παραβίαση του θεμελιώδους δικαιώματος του ανθρώπου στην ισότητα στους τομείς της εργασίας, της πολιτικής, της οικονομίας και άλλων παραγόντων της καθημερινότητας.

Εδώ θα πονεσει λιγο..

Οι τοπικοι αρχοντες εδώ και παρα πολλα χρονια εχουν γκετοποιησει , με τις εκαστοτε πολιτικες αποφασεις τους ,την περιοχη των Αγ. Αποστολων.

Οι νεοι της περιοχης, ζωντας μεσα στην απολυτη παρακμη και χωρις την παραμικρη βοηθεια από τους τοπικους και κρατικους φορεις , αδυνατουν να τελειωσουν το σχολειο, αδυνατουν να βρουν δουλεια,αδυνατουν να ακολουθησουν την αναπτυξη του βιωτικου επιπεδου του υπολοιπου νησιου,ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!!!

Ακριβως σε αυτό το σημειο , ερχεται η τοτε δημοτικη αρχη και συναινει με την σιωπη της, στην παραμονη αθιγγανων στην περιοχη.Συναινει σε ένα εγκλημα εναντια στη νεολαια της περιοχης, που αντι να της δωσει ένα χερι βοηθειας , την οδηγει στο εκτελεστικο αποσπασμα ,στο δρομο των ναρκωτικων, αφου η προσβαση πια ηταν παρα πολύ ευκολη.

Ακομη και στις ημερες μας, το ονομα και μονο, ΜΕΓΓΑΒΛΗ Η ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, φερνει ανατριχιλα και είναι πολύ δυσκολο σε καποιον να παρει στη δουλεψη του νεα παιδια από αυτή τη περιοχη.

Το μονο που ξερουμε να λεμε είναι το φοβερο ..ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΠΡΕΖΟΝΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ??

Αυτή η επιδειξη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ σε συναρτηση με την εγκατασταση των αθιγγανων στη περιοχη ,ειχε και εχει ως αποτελεσμα να χανεις ένα σημαντικο κομματι της νεολαιας σου που και αξιομαχο είναι και μπορει να σου προσφερει πολύ περισσοτερα από τον κάθε τυχασπαρτο που ερχεται στο νησι για να γινει πλουσιος μεσα σε ένα καλοκαιρι.

ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Παρτε μια ανασα και συνεχιζουμε.

Ερχονται τωρα καποιοι και κατηγορουν τους κατοικους της περιοχης ως ρατσιστες.

Καποιοι , δηθεν αριστεροι!!

Να σας θυμισω το παραπανω εδαφιο

Σημερα παρ' όλα αυτα για ανεξηγητους λογους εχει χαθει το νοημα της λεξης ρατσισμος και θεωρειται ρατσιστικη οποιαδηποτε αποψη εναντιον ενός γεγονοτος που περικλείει ατομο διαφορετικής κοινωνικης,φυλετικής η θρησκευτικής ομαδας,ακομα κι αν δεν κατακρίνετε απλα αυτο το ατομο(π.χ το αρθρο απο το οποιο πηρα την αφορμη κτλ κτλ.

Αυτό που θελω να φωναξω προς πασα κατευθυνση είναι ότι

ΝΑΙ ,ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ.

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ.

ΝΑΙ,ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΥΣΤΑΖΩ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΣΣΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΞΥΛΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.

ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΌΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!

Τι παρατηρησαμε όμως, τις δυο αυτές τελευταιες ημερες, με αφορμη τα γεγονοτα στους Αγ. Αποστολους.

Φανηκε πια, ξεκαθαρα, η ολοκληρωτικη απουσια της κρατικης αλλα και τοπικης αρχης.

Ο δημαρχος ,δεν εμφανισθηκε λες και θα κολλουσε λεπρα.

Το ιδιο εκαναν και οι υπολοιποι αρχοντες του ατυχου αυτου νησιου.

ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΌ ΤΗ ΦΩΤΙΑ .

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ,ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ.

Που όμως μπορει να οδηγησει αυτή η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ??

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.

Πολύ συντομα, όμως, θα φανουν τα αποτελεσματα.

ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/11 21:49

    Δεν υπαρχει θεμα Ρατσισμου... Οταν υπαρχει ατιμωρισια αυτοματως δινεις το δικαιωμα να το ξανακανει! Οι πρωτοι παρανομοι ειναι οι Αρχοντες του νησιου μας που δεν εφαρμοζουν τον Νομο! Γιατι δεν τιμωρουν τους αθιγγανους αν κανουν κατι...και αν κανω κι εγω το ιδιο με πανε μεσα! Αυτο ειναι ο ορισμος του ρατσισμου! Οταν οι κατοικοι στο Καρακονερο εχουν στειλει δεκαδες εγραφα στους αρμοδιους και κανεις τους δεν κανει κατι...Τοτε γιατι μιλαμε? κανουν οτι θελουν 200 ατομα και πνιγουν χιλιαδες κατοικους που πληρωνουν ενοικια πληρωνουν φορους στο δημοσιο φορους στο Δημο! Κι ομως οι αρμοδιοι Ρατσιστες χαιδευουν ακομη τους αθιγγανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/11 23:08

    ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΖΗΤΩ ΙΣΟΝΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ . ΜΠΟΡΩ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/11 23:48

    23:08 Κανενα προβλημα φιλε μου...Πηγαινε κι εσυ να μεινεις μαζι τους..Η αν θελεις παρτους στο σπιτι σου! Να τους ταιζεις κιολας! Γυφτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/11 00:38

    το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/11 02:39

    apo 1 xronou vrethika me thn oikogeneia m stous agious apostolous.edw phga sxoleio edw ekana parees edw megalwsa.. sto sugkekrimeno thema den yparxei ratsismos..k osoi dhlwnoun kata i den exoun zhsei pote tetoies katastaseis i to paizoun dithen.einai alitheia oti poly lene gia mas edw panw polla omws gia elate na mas deite.den eimaste prezakia exoume diplwmata sta xeria mas eimaste swsta atoma!eimaste poly kaluteroi apo kapoia plousiopaida i apo kapoious pou zoun se mh kakofhmes perioxes.den xairomai gia ton tropo antimetwpiseis twn athiganwn apo tous idious tous polites giati xerw pws aytoi oi anthrwpoi ekdikountai..xairomai omws pou epitelous vghkame mprosta! oloi emeis edw sth perioxh theloume na valoume ena terma...sth vrwmia,sth klepsia,sta narkwtika,sth ntroph!den anexomai na mh mporw na vgw exw apo to spiti m ,na fovamai gia th zwh m..den anexomai na m plasaroun oti exoun xwris na fovountai..den anexomai na me klevoun na m pairnoun to nero to reuma m...den anexomai na erxontai filoi m apo alla merh k na m lene..pw pw pws zeis...exoume tosa kala edw panw giati prepei na fainontai ta asxhma?an ola ayta den enoxloun kapoioys tote sas prokalw na erthete na to zhsete apo konta..k an ola ayta sas fainontai ashmanta k ratsismos tote den xerete ti shmainei pragmatikothta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/8/11 04:18

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/8/11 07:09

    04:18 ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/8/11 08:08

    Kαι το αποκορυφωμα(εδω γελαμε ή κλαιμε?)
    Η αστυνομια διαταχτηκε να ασκησει ποινικες διωξεις σε αυτους που συμμετειχαν στα επεισοδια.Σε αυτους δηλαδη που προσπαθησαν να σωσουν τις περιουσιες τους ,την ασφαλεια τους,τις ζωες τους απο τους τσιγγανους.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/8/11 10:21

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.... ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΜΥΝΑ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ! ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ..! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/8/11 10:21

    To oti milame gia ratsismo otan milame gia tzigganous einai pragmatika ili8io den einai 8ema ratsismou katalabete to den tous misoume giati einai diaforetiki ratsa tous misoume giati einai parasita!!!!!!!!
    1:Arnisi ypakois nomon
    2:Den plironoun forous
    3:Molinoun to peribalon
    4:Eskemena arnountai tin basiki paideia k morfosi
    5:Ekmetaleuontai tin eues8isia ton a8won politon

    Kai min ksexniomaste den einai epetes
    Den einai atoma ta opoia den exoun douleia k den exoun na fane i zitisan boi8eia k den tous do8ike einai parasita den 8eloun douleia den 8eloun na einai polites .

    Oloi oi gyftoi prepei na fygoun apo tin Rodo amesa kanoun kako stous katoikous k kyrios ston tourismo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/8/11 10:41

    Και πάλι το ξαναγραφω.................
    Οι κλεπταποδόχοι συντηρούν τους τσιγγάνους
    Εάν σταματήσουν να λειτουργούν το λιμάνι στο Κορακόνερο που δένει παράνομα το καράβι
    και εάν κλείσει η παράνομη μάντρα στο Τσαίρι , αυτόματα θα φύγουν οι περισσότεροι
    Δεν θα έχουν τι να κάνουν τα κλεμμένα.
    Ρε Εισαγγελέα και πολιτικοί γιατί αφήνετε
    τους κλεπταποδόχους να δουλεύουν?
    Το κακό σταματά στην ρίζα του.

    Πως μεταφέρονται τα παλιοσίδερα στην Αθήνα?
    Η Ρόδος είναι νησί.
    Δεν κουβαλάνε τα DATSUN στην Αθήνα.
    Ξυπνάτε ρέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ποιός και γιατί τους καλύπτει?
    Διαδόστε το!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντώνης6/8/11 12:02

    Ν' αγιάσει το χέρι αυτού που έγραψε το Θέμα. Αλλά πολύ περισσότερο, να αγιάσει το χέρι όλων όσων συμμετείχαν στην εκδίωξη των γύφτων από τους Αγίους Αποστόλους.

    Έχουμε Κράτος; Έχουμε Νόμους; Σέβεται κανείς τις τόσες και τόσες παραγγελίες του Εισαγγελέα; Κάθε δύο μήνες στέλνει ο άνθρωπος σε όλες της Αρχές του Νησιού παραγγελία να απομακρυνθούν οι γύφτοι από το Κορακόνερο. Κι εκείνοι τον "γράφουν" κανονικά.

    Ο Περιφερειάρχης, άραγε, δεν θα αφήσει γένια σε ένδειξη διαμαρτυρίας; Ο Δήμαρχος, το τσιράκι του Παπανδρέου;

    Παληκάρια, με όλη τη σημασία, της Μέγκαβλης, δείξατε το δρόμο σε όλους εμάς για το πώς πρέπει να λύνονται θέματα που βαλτώνουν εσκεμμένα.

    Τώρα, σειρά έχει το Κορακόνερο.

    Ως πότε η Ρόδος μας θα έχει γκέτο;

    Τι προσφέρουν οι γύφτοι στην κοινωνία μας, εκτός από όπλα και ναρκωτικά;

    Και όσο για αυτούς που τους υποστηρίζουν, θέλω να τους πω ότι το............κοστουμάκι τους είναι ήδη ραμμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/8/11 14:13

    Το κειμενο αυτο το εστειλλα επωνυμα αλλα δεν γνωριζω γιατι δεν τοποθετηθηκε το ονομα μου στο τελος του κειμενου.
    Ονομαζομαι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ και ευχομαι επιτελους να πεσουν τα τειχη της προκαταλειψης τοσων δεκαετιων και η τοπικη κοινωνια αλλα και πολυ περισσοτερο οι τοπικοι αρχοντες να βοηθησουν ολα αυτα τα νιατα της περιοχης να βγουν απο το τελμα που οι ιδιοι τα εχουν οδηγησει.
    Μια αγκαλια χρειαζονται ολα αυτα τα παιδια και επιτελους ,ας βρεθει καποιος να ανεβει μεχρι τους Αγ. Αποστολους , να καθισει και να μιλησει μαζι τους και να αφουγκραστει τα ονειρα τους , τα προβληματα τους , την ΟΡΓΗ τους.
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ.

    ΜΑΓΚΕΣ , ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6/8/11 14:13 Παναγιωτη το blog ειναι υποχρεωμενο να προστατεψει το ονομα σου για ευνοητους λογους! Τωρα αν εσυ στο σχολιο σου οπως εκανες τωρα πεις το ονομα σου ειναι δικη σου ευθυνη! Το blog το εχει σαν αρχη να κραταει την ανωνυμια ολων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/8/11 18:34

    eimai meggavliwths,k osoi mas krazete na pate na pnigite kotes,emeis lene eimaste ratsistes,e nai re eimaste giati 8eloume tin perioxi mas ka8ari,eseis ti kanate,ir8ate na voi8isete,mono na milate kserete,emeis mono kinduneuoume,giati eimaste oi monadikoi pou to kaname auto,an k kserw ti 8a pe=oun kapoioi,oti sto karakonero einai polloi,e afou kapoioi mas ti lene k mia zwh mas kathgoreitai,ka8ariste monoi sas to karakonero,fortw8eite tous eseis ekei katw.Opoios den exei zhseis k den zei edw sth Meggavli kaka 8a kanoun na milane eopitelous,ama den kserete na milate.2 meres erxontousan oi dhmosiografoi k travousan foto emas me tis molotof k ta ksula,h mpazouka pou vre8ike 8ammeni den ir8an na travikskoun foto,mas afisan monous mas na ka8arisoume me kinduno monaxa emas,oloi eksw apo to xoro kala xoreuete,mono na milate kserete,emeis den sas peiraksame pote,eseis tosa xronia mas enoxleite k mas krazete,kai den eimaste oute kleftes oute narkomaneis,oi alles perioxes eiste agioi e,k emeis imaste oi katwteroi,oti k na lete mia zwh meggavli 8a einai pio pshla apo esas oso k an tin upova8mizetai.Mpravo se ola ta palhkaria ka8e hlikias sth meggavli,oles oi topikes arxes k oi kseftiles mas afisan monous oi kotes,an8rwpoi imaste k emeis re,k exoume kati pou den exete eseis,exoume kardia k psuxi..................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/8/11 18:36

    osoi den zoun edw sti meggavli kala 8a kanoun na min milane k na min anoigoun to stoma tous se kati pou den kseroun(auto i8ela na pw)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/8/11 19:46

    6/8/11 18:34 και 6/8/11 18:36
    Καλο ειναι σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως αυτο που αναρτησε ο Κυριος Παναγιωτης εσεις οι δυο να μην μιλατε γιατι λετε την μια ανοησια πανω στην αλλη... Και δεν φτανει αυτο ξεφτιλιζετε και τους Αγ. Αποστολους..και οχι "Μεγγαβλη" οπως το λετε εσεις ασχετοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/8/11 19:57

    Μπραβο στους κατοικους των Αγιων Αποστολων και παλι. Εαν τολμησουν να σας κανουν κατι οι επιλεκτικα εξαφανισμενες αρχες, για αυτο που εγινε, να ξερουν οτι θα δουν και τα χειροτερα. Αντε κι απο τα δικα μας τωρα εδω στο Καρακονερο.
    Αυτην την στιγμη που γραφω στο Καρακονερο παλι καινε.
    Τι να πει κανεις για τις δηθεν αρχες μας. Αλλα ειπαμε: Υπαρχουν κρατοι και κρατιδια, αρχες κι αρχιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καταρχην καλησπερα κ ξεκηναω να πω δυο λογια γιαυτο το αθρο που διαβασα κ αηδιασα εσυ που εγραψεσ αυτο το αθρο να ξερεισ οτι εισε πολυ λαθοσ πληροφορημενοσ κ απο μονοσ σου κανεισ καταχριση ρατσισμου κ θασου εξιγησω το γιατι;; λοιπον εγω ειμε κατοικοσ τον αγιον αποστολον γνωστη ωσ μεγγαυλη λοιπον μενω εδω απτο 1988 τοτε η εποχεσ ηταν οπωσ αλοτε κ σε ολη την ελλαδα δησκολεσ αλα υπηρχε το χρημα κ ολοι ηταν ανετη, λοιπον αυτο που λετε μετα ναρκωτηκα να ξερετε πωσ αντε να ηταν δυο τρεισ οικογενειεσ το πολυ που εκαναν χρισοι ουσιον κ δεν ηταν οοοολοι η σοινηκια που λεγατε διαφοροι κ χαλασατε το ονομα τισ περιοχησ η ροδοσ απο μονοι τισ μασ αφησε στο περηθωριο κ απτην αδιαφορια τισ κ μασ καταταξε μαζι με τουσ υπολοιπουσ οτι ειμασταν το ιδιο χωρισ να ξερουν τι σημβενη σε καθε σπιτι μονο κ μονο απτον εγωισμο τουσ,η ρομα που ηρθαν απτο 90 κ μετα δημιουργησαν προβληματα οπωσ ειδα που κατεγραψεσ κ με αποφαση ολον μασ τουσ καταδιοξαμε κ τουσ ξεριζοσαμε απο δω γιατι δεν αντεχαμε κ παλι την αδιαφορια τισ δημοτικησ αρχησ αλα κ του δημαρχου του ιδιου ειναι ξεφτηλα ναμην θεσ να βοηθυσεισ μια σοινηκια μονο κ μονο απο σημφερον, κ κατι τελαιυτεο γιανα γνωριζεται ολοι σασ χρηστεσ υπαρχουν παντου σε ολοκρηρο το νησι μασ κ αλεσ σοινηκιεσ ειναι χηροτερεσ κ ηταν πολυ πρην απτην μεγγαυλη κ δεν μηλαει κανεισ γιαυτεσ απλα τουσ αρεσε να σχολιαζουν παντα εμασ τουσ κατοτερουσ επειδει ολοι εσυσ εχετε κομπλεξ κατοτεροτητασ μεσα σασ κ κακια καρδια εμεισ εδω ειμαστε περηφανη γιατι μονη μασ σηκοσαμε κεφαλι ενομενη μια οικογενεια μια γροθια εδω φυλε σηντακτη ειμαστε μια οικογενεια ολοι μασ δεν ειμαστε γκετο το γκετο δεν ειναι ετσι οπωσ το παρομιαζεισ πραγμα που σημενει οτι εχεισ ζηση πολυ λιγα στη ζωη σου γιανα ξερεισ να μηλασ για γκετο καταλαβεσ?? Αυτα απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *