ροή ειδήσεων

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ "ΕΜΠΟΡΟΙ"

Θέλω να καταγγείλω την παροχή υπηρεσιών καθώς κ το κοστολόγιο του κτηνιάτρου κου...
Περσιάνη. Στις 2/4 πήγα το γάτο μου στο ιατρείο του προκειμένου να κάνει το ετήσιο εμβόλιο του. Χωρίς να ζυγιστεί ή να θερμομετρηθεί το ζώο, δέχτηκε το εμβόλιο από τους 2 βοηθούς του (ο ίδιος ούτε που είδε το ζώο) κ στη συνέχεια του καθάρισαν τα αυτιά, που είχαν παράσιτα κ του έβαλαν μια αλοιφή που θα έπρεπε να αγοράσω για τη θεραπεία. Σε 15 λεπτά είχαν γίνει όλα αυτά! όταν πήγα στο ταμείο να πληρώσω, έπαθα ένα σοκ! 35€ το εμβόλιο, 10€ η περιποίηση των αυτιών κ 7€ η αλοιφή! Πόσο κοστίζει το φάρμακο του εμβολίου άραγε? 5€? άντε 10€, που δε νομίζω! 25€ δεν έφταναν για την περιποίηση των αυτιών, που μου χρεώθηκε έξτρα 10€? Έλεος κε. Περσιάνη, έλεος! Έχετε καταλάβει σε τι δύσκολη εποχή ζούμε πλέον? Δε μπορεί να χρεώνετε σήμερα όπως χρεώνατε πριν 3 χρόνια, ούτε να βάζετε έξτρα "καπέλα" στο φιλόζωο που σας φέρνει το ζωάκι του! Δεν είμαστε όλοι οι φιλόζωοι "μπρούκληδες"! Κ αν θέλατε να τα αρπάζετε έτσι στυγνά, λάθος ειδικότητα διαλέξατε μάλλον...Δε ξέρω αν υπάρχουν κ άλλοι κτηνίατροι πάνω στο νησί που "γδέρνουν" έτσι, έμαθα όμως για κάποιους που παίρνουν 20-25€, αυτούς να προτιμήσετε. Σήμερα 50€ δεν παίρνει ούτε ο παιδίατρος που έρχεται στο σπίτι να κάνει το εμβόλιο του μωρού κ τα παίρνει ο κτηνίατρος χωρίς καν να ασχοληθεί με το ζώο? Ντροπή και Αίσχος!

Κ μια ερώτηση κρίσεως...το pet shop που κολλάει με το κτηνιατρείο? Απλά, έτσι τα παίρνουν κ από κει!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/4/12 19:35

    ο συγκεκριμένος εκτός το ότι δεν ξέρει τι του γίνεται σαν κτηνίατρος είναι και καθαρά άτομο που δεν σέβεται ούτε τον πελάτη αλλά ούτε τη ΖΩΗ, αμφιβάλω λοιπόν και για πόσο είναι και φιλόζωος. Ευθύνεται για θανάτους ζώων και δεν μιλάμε για μια και δυο περιπτώσεις. Και "όταν" σου κόψει απόδειξη για τις υπηρεσίες του δεν κόβει παροχής,αλλά λιανικής στη ταμειακή. Καλό λοιπόν να ξέρουμε που πάμε το ζώο μας για την υγεία του πάνω απ'όλα και για την τσέπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/12 19:36

    είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε ένα χρόνο ακούγεται το όνομα αυτού του κυρίου για παράπονο-καταγγελία. τυχαίο? δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/12 20:10

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.....ΤΟ 80% ΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΠΟΙΟς ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ??? ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/4/12 22:18

    Αντε ρε απο δω που για τον κοπρογατο χαλασες τοσα λευτα την στιγμη που παιδακια πεινανε και ηλικιωμενοι ψαχνουν στους καδους του Ταξιαρχη για πεταμενα φρουτα και λαχανικα.Καλα σου εκανε το να εισαι φιλοζωος ειναι ακριβο χομπι.μην πας ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/12 22:46

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ .ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ .ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΖΩΟ .ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΡΣΙΑΝΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/12 23:00

      Και εάν δεν έχει χρήματα, να το πετά στον δρόμο όπως τόσοι άλλοι.
      Σαν δεν ντρεπόμαστε...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 01:43

      αφού έχει σπουδάσει ιατρική να πάς να σε εξετάσει και 2ον για το μανικιουρ πόσο θα μου πάρει ( ξερεις νυχοκόπτης ) !;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος3/9/13 19:13

      ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/4/12 23:34

    την επομενη φορα να μαθαινεισ πρωτα τις τιμες
    και αν τα θελεις τζαπα κανε το εμβολιο μονος σου
    μπορεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/12 01:37

    ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??????ΜΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-Ε-ΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΤΑΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/12 04:56

    Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΟΜΕΡ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΥΣ.
    ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΤ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΖΑΡΙΑ
    ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 07:51

      ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΜΩΡΗ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΗΛΙΘΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 15:34

      Αλβαναράς ειναι ο βοηθός! Έγινε και αυτός άνθρωπος στην Ελλάδα και βγάζει και γλώσσα!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος6/4/12 14:59

    Εχω ενα μικρόσωμο σκυλάκι που ειναι 7ετων απο την κοιλιά κυριολεκτικά της μαμας του το παρακολουθούσε ο κ. Περσιάνης όπως εξάλλου και την μητέρα του απο κουτάβι(10 ετών τώρα)όλα αυτά τα χρόνια παρόλο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπήσαμε(ερλιχίωση,γαστρεντερικά πρβλ,ωτήτιδες κ.α ) ο κτηνίατρος ήταν πάντα εκεί για να με καθησυχάσει εν αρχή και να ξεκινήσουμε την εκάστοτε θεραπεία. Δεν λέω οτι δεν μου κόστισε τπτ αλλά τα χρήματα που κόστισαν οι θεραπείες ήταν εν τω πλείστω τα κτηνιατρικά φάρμακα. Το εμβόλιο στους περισσότερους κτηνιάτρους κοστίζει 35ευρώ, έχω την αίσθηση οτι οι κτηνίατροι έχουν βγάλει τιμοκατάλογο με τις αντίστοιχες παροχές. Ο καθένας απο μας που έχει επιλέξει να έχει ένα ζώο συντρόφιας υποθέτω οτι θέλει και την καλλίτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και δή για ζώα που διαμένουν στα σπίτια μας και όχι σε εξωτερικούς χώρους, δυστυχώς κοστίζει όπως τις μέρες μας κοστίζει και η δικιά μας ιατροφαρμακευτική πείθαλψη. Υποθέτω ότι όπως όλοι οι γιατροί κτηνίατροι κ μη έχουν χάσει ασθενείς το ίδιο έχει συμβεί και στον συγκεκριμένο. Ο κάθε ιδιοκτήτης επιλέγει να πάει στον γιατρό που νιώθει ασφαλής. Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις οτί εμένα μου περισσεύουν είμαι εργαζόμενη με μισθό 700 ευρώ και με τις γνωστές υποχρεώσεις(αυτοκίνητο, οικογένεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 15:25

      κανείς δεν λέει ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει βγάλει την κτηνιατρική, άλλωστε το έψαξα και την έβγαλε, τώρα πως και αν το ήθελε και αν είναι φιλόζωος δεν ξέρω. Επίσης μπορεί να έχει κάνει και καλή δουλειά σε θέμα χειρουργικών επεμβάσεων σε κάποια ζώα, αλλά έχει παραγίνει το κακό και με άλλες περιπτώσεις ζώων που δεν ξύπνησαν και από την νάρκωση ή που πέθαναν στα χέρια του ή και λίγες ώρες μετά από χειρουργεία ή από λάθος συνταγογράφηση. Τώρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ελέγχει και να διαλέγει τον ιατρό του και να προσέχει ο ίδιος γιατί απ ότι φαίνεται ο ελεγκτικός μηχανισμός δεν το κάνει.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος6/4/12 15:58

    kala na pathoume... tosa xronia itan o k.Liberopoulos(o agios twn zwon) enas anthropos iperano xrimaton (nai simfono,ktiniatros alis epoxis alla apotelesmatikos)
    kai tou girisame tis plates. den iparxei ithos pleon...distixos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/4/12 16:36

      Δυστυχώς η οικονομική κρίση δεν έχει ηθικούς φραγμούς με αποτέλεσμα να προσπαθούν κάποιοι να εξυψωθούν με δόλιους τρόπους, σπιλώνοντας το όνομα και την ιδιότητα συνανθρώπου μας (πιστεύοντας ότι θα το καταφέρουν). Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας!!!
      Ο κτηνίατρος Περσιάνης είναι ένας αξιόλογος γιατρός και κύριος.
      Η κριτική πρέπει να γίνεται για να μας αφυπνίζει και να μας βελτιώνει δεν αντιλέγω.
      Δεν πρέπει όμως να υπάρχει για καθαρά λόγους συμφερόντων των ιδίων ή γνωστών μας.
      Άλλωστε ποιος δεν μαθαίνει από τα λάθη του...
      Πιστεύω ότι κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν πριν σκεφτούν καθαρά και αξιολογήσουν κάποιον από τη συνολική προσφορά του...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/4/12 16:52

      Το να πει κάποιος την άποψη του δεν σημαίνει ότι έχει στόχο να του χαλάσει την δουλειά για να έχει όφελος κάποιος άλλος, μην έχεται μυαλό - πρότυπο πολιτικού προσώπου που προσπαθεί να θολώσει την αλήθεια διαστρεβλώνοντας γεγονότα. Είπαμε κ άλλοι κτηνίατροι κάνουν χειρουργεία , κάνουν διαγνώσεις, κανένας δεν χρεώνει και τόσο και κανένας δεν έχει τόσες αποτυχίες όσο αυτός. Επίσης όταν του πάνε έκτακτα καλό είναι να τα εξυπηρετεί και όχι να λέει ότι λειτουργεί με ραντεβού λες και είναι κομμωτής.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/4/12 16:55

      κυριε-α Apr 6, 2012 06:36 AM έχω απόδειξη ταμειακής του κυρίου με χειρουργείο που έκανε και την χτύπησε ως λιανική πώληση, να το σηκώσω να βεβαιωθείς περι οικονομικής κρίσης ή θα πάθει κοκομπλόκο?

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/4/12 16:56

      ενώ έπρεπε να κόψει παροχή υπηρεσιών όπως όφειλε..

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/12 20:49

    Apr 5, 2012 12:46 PM, πραγματικα νομιζω ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σου!πρωτον αλλο η ιατρικη και αλλο η κτηνιατρικη!!halloooooo!!!!δευτερον, το να λες οτι οποιος δεν εχει την δυνατοτητα να πληρωσει τοσα οσα αυτος ο γελοιος ζηταει τότε να μην εχει ζωο, ειναι ηλιθιοτητες!δεν εχεις την παραμικρη ιδεα!αν εσυ λοιπον πληρωνεις τα μαλλια της κεφαλης σου αυτο δεν σε κανει τιποτα αλλο εκτος απο ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ!!
    Υπαρχουν πολλοι καλοι κτηνιατροι, όπως ειναι η Θαρρενη Γιαννουρακη στην Ιξια, ο
    Αλεξανδρος Μπολωτος Vetmedicare στην Αναληψη και η Μαρικα Ιωαννιδου στην περιοχη Μεγαλου Κωνσταντινου!η Θαρρενη ειναι και πολυ καλη χειρουργός! οσο για τον κτηνιατρο διπλα στον φουρνο του Ομερ προσωπικα νομιζω οτι ανηκει στην κατηγορια του περσιανη.ηθελε να κανει ευθανασια στο σκυλακι μου γιατι συμφωνα με τα λεγομενα του δεν ειχε πολυ χρονο ζωης εφοσον επασχε απο μια σπανια για αυτον ασθενεια.Ευτυχως δεν τον ακουσαμε και το πηραμε αλλου.το σκυλι μου εζησε και πεθανε απο γεραματα. βεβαια μπορει να ηταν τυχαιο το συμβαν, ωστοσο δεν ξαναπατησα..
    Ας στηριξουμε τους καλους κτηνιατρους και αυτους που δεν εκμεταλλευονται το γεγονος οτι νοιαζομαστε για το κατοικιδιο μας και μας γδερνουν!οσοι το κανουν αυτο: Ουσττττ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/12 16:07

      σωστά τα λες, πρέπει να ξέρεις από παθόν για να εμπιστευτείς κάποιον, προσωπικά επιλέγω αν είναι κ ο ίδιος φιλόζωος και όχι φιλοχρήματος

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/12 23:17

    Η ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/12 16:04

      θα μας κλάσει τα @@ ρε νούμερο και συ, μπας και είσαι ο ίδιος και έχεις κλάσει σφήκες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/12 16:05

      Μη φοβάσαι ρε "κτηνίατρε"¨υπάρχουν πολλά κορόιδα που θα σου έρχονται και θα έχεις κ φίλους λαμόγια για να σε ξεπλύνουν.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/12 18:53

      Φίλε πολύ κλάσιμο στο σχόλιό σου μήπως να σε δει κανένας γαστρεντερολόγος?

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/12 16:09

    αφού είναι καλός ο συγκεκριμένος γιατί όταν κάνει χειρουργείο σε βάζει να υπογράφεις χαρτιά ότι δεν θα φέρει καμία ευθύνη ο ίδιος και το κτηνιατρείο του? ο μόνος που το κάνει είναι πανελλαδικά (το έχω ψάξει όσο δεν πάει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/12 18:49

      Αυτό γίνεται σε όλο τον κόσμο και για χειρουργεία που γίνονται σε ανθρώπους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/12 21:39

      σε ανθρώπους ρε φίλε που έχουν βούληση και επιλέγουν τι σκατά θέλουν

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος7/4/12 18:13

    Είμαι χρόνια πελάτισσα του κ. Περσιάνη. Δεν έχω παρατηρήσει δείγματα οικονομικής μου εκμετάλλευσης. Το αντίθετο, θα έλεγα. Π.χ. πριν από λίγο καιρό η γάτα μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να της κόστιζε τη ζωή. Ο κτηνίατρος μου την εγχείρησε άμεσα και μαζί με την αντιβίωση και τα υπόλοιπα φάρμακα πλήρωσα 80 ευρώ. Ο ίδιος μου ζήτησε να πηγαίνω στο ιατρείο κάθε 10 μέρες για να βλέπει την πορεία του ζώου και ΠΟΤΕ δε με χρέωσε ούτε ένα ευρώ για αυτές τις επισκέψεις (και πιστέψτε με δεν ήταν λίγες), αν και αφιέρωνε αρκετό χρόνο για την επανεξέταση.
    Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/4/12 18:16

      μήπως σε γούσταρε και ήθελε να στον ακουμπήσει ρε κοπέλα μου?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/4/12 18:45

      Φίλε έχεις δίκιο.Νομίζω οτι αυτός ο κτηνίατρος είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος και μάλλον είναι και εξωγήινος αλλά μπορεί και δράκουλας που τον βλέπεις κάθε μέρα σε εφιάλτη να σου ρουφάει το αίμα.Και μέτά ξυπνήσατε όλοι.....
      υ.γ Το επίπεδο των σχολίων και των υποτιθέμενων επιχειρημάτων είναι επιπέδου δημοτικού και κάτω

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/4/12 18:48

      το επάγγελμα του ο καθένας το επιλέγει βάση με το πως θα αποφέρει περισσότερα χρήματα, αν όμως είσαι ιατρός-κτηνίατρος το κάνεις από αγάπη. Ξυπνήστε και δείτε ποιοι γύρω σας έχουν ζωάκια για συντροφιά και όχι για μόστρα επειδή είναι η δουλειά τους.

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος7/4/12 21:41

    Apr 7, 2012 08:45 AM είδες κανένα να επιχειρηματολογεί? ρε φίλε καθυστερημένος είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/4/12 09:57

      Η λέξη "υποτιθέμενα"αυτό ακριβώς εννοεί.Όσο για το "καθυστερημένος"απλά επιβεβαιώνεται το επίπεδο δημοτικού και κάτω

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος8/4/12 14:25

    tragggic!!! Apr 6, 2012 01:17 PM esy giati milas ws anwnymos file mou??
    Apr 7, 2012 11:57 PM, afou file mou olh h syzhthsh den einai tou epipedou sou ti kathesai kai apantas?? ase na milhsoun aftoi pou "ypotitithetai" exoun kati na poun!eleos!!
    oso gia thn ekmetallefsh h mh ekmetallefsh apo merous tou sygkekrimenoy kthniatrou yparxoun polloi pou tha milhsoun, alloi tha poun kala kai alloi asxhma logia.wstoso, thewrw oti an eixa thn paramikrh yponoia oti ekmetallevetai emena h allous ennoeitai tha epairna to skyli to gati h oti allo exw kai tha phgaina allou!ta koroidakia pethanan!einai apaisio na ekmetallevetai o kathe kthniatros thn agaph kai thn frontida pou parexoume sto zwo mas.xeroume tis times.an theloume mporoume na pame kai sto farmakeio na paroume ta emvolia..den einai lysh afth omws..to thema einai na plhrwsw kati ligo parapanw alla kati ligo kai afto gia na dw an to zwo mou einai kai genikotera kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος15/4/12 22:38

    ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ.
    ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ,ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΚ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ.ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ),ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ,ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ Η ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.....ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE?ΛΟΙΠΟΝ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ(ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α Ν Ω Ν Υ Μ Α)
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΤΟ ΒΡΩΜΟΓΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,,,,,ΤΑ ΑΡ@@@@ΔΙΑ MAΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ,ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΕΔΩ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ,ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΘΡΟΙ....ΟΧΙΙΙΙΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ,ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ Φ Α Τ Ε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/4/12 17:51

      ΡΕ Apr 15, 2012 12:38 PM ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή
  18. Ροδίτες... δες επίπεδο απαντήσεων! Και μετά γκρινιάζετε γιατί έχετε τη φήμη που έχετε... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/3/13 00:26

      Αν δεν σου αρέσει ο τόπος κ οι άνθρωποι του μπορείς απλά να φύγεις...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος17/7/12 18:53

    na po kati kai ego? Einai asheto me to en logo giatro, alla einai alli mia empeiria. O skilos eihe karkino sto teleutaio stadio. O "giatros" elege - den einai tipota, ehei faei pontikofarmako, pliroste auta, agoraste ekeina, kante to ena kai to allo... Otan rotithike - ti einai auta ta megala stroggila pou fainontai stin aktinografia? elege - tipota, ligo ygro ehei mazepsei apo dilitiriasi. Etsi pige to zoo shedon mehri to thanato gia na fouskosei to logariasmo. O skylos den htan na sothei, o "giatros" to ikzere arista kai ithele na armeksei osa perissotera hrimata ginetai oso akoma zei. Euhomaste na pathei o idios karkino. kai tora peite mas oti eimaste kakoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/3/13 01:06

    Δεν διαφωνώ οτι υπάρχουν λογιών κτηνίατροι, και γενικά ελ. επαγγελματίες. Καποιοι κάνουν τη δουλειά καλύτερα καποιοι χειροτερα. Ειναι στη κριση του καθενος απο εμας να επιλεγει με τα δικα τ κριτηρια το ποιον θα επιλέξει. Αυτο που με ενοχλει ομως και θα ηθελα να αναφερω ειναι οτι δυστυχώς στην Ελλαδα του 2013 που κοκορευερεται για τα ηθη τις αξιες και το πνευμα των προγονων της,ακομα το επαγγελμα του κτηνιατρου χλευαζεται, ακομα υποτιμαται οπως διαβαζω στα ανω σχολια τυπου δεν ειναι γιατρος...Τα στερεοτυπα του γινε παιδι μου γιατρος η δικηγορος μετα λυπη μου διαπιστωνω οτι ακομα βασιλευουν.. Εχει μπει κανεις στη διαδικασια να δει τι ιδρωτα φτυνουν 5 χρονια στη σχολη αυτοι οι ανθρωποι? Εχει ιδεα κανεις το τι περιλαμβανει το προγραμμα σπουδων ενος φοιτητη κτηνιατρικης? Αντιλαμβανεται κανεις ποσο δυσκολο κα τι τεραστιο ευρος εχει αυτο το επαγγελμα? Αντιαμβανεται κανεις οτι και οι κτηνιατροι εχουν πληρωσει τα χρονια των σπουδων τους? Αντιλαμανεται κανεις οτι ,ναι περα απο το οτι οφειλουν να ειναι φιλοζωοι και να βοηθανε οσο γινεται, περα απο αυτο ειναι κ αυτοι ανθρωποι με οικογενεια , πληρωνουν ενοκια, ρευματα, εφορια, ασφαλειες κτλ?
    Γιατι πρεπει παντα στο ονομα της φιλοζωιας οταν δεν προκειται για αδεσποτο ζωακι να ψαχνουμε τη φτηνια και να περιμενουμε το τσαμπα? Να συμβαδιζουμε με τους καιρους ΝΑΙ, να κανει ο καθενας οτι μπορει ΝΑΙ αλλα υπαρχουν ορια. Δεν εχω ακουσει κανεναν να σχολιαζει το πως φευγουν τα 50 ευρα στους γιατρους, το πως μια επισκεψη που παιζει απλα να συζητησεις με το γιατρο θα την χρυσοπληρωσεις..Γιατι? Επειδη ο ανθρωπογιατρος ειναι "αληθινος" επιστημονας και το αξίζει? Οι γιατροι που χρεωνουν τους οικονομικα αδυαμους μεταναστες/ αθιγγανους/ φοιτητες αναρωτιεμαι δεν εχουν ηθικη υποχρεωση?? Δεν ειναι φιλάνθρωποι?
    Μια ειναι η πληγη της Ελλαδας, δεν ειναι τα μνημονια ουτε τα χρεη.. Ειναι η αμορφωσια και ακομα χειροτερα η ημιμαθεια..Το μονο που μας νοιαζει ειναι η παρτη μας. Περα απο αυτο δεν υπαρχει τιποτα. Οι κατηγοριες(και δεν μιλω για την καταγγελια που εγινε- ισωσ να εχει και δικιο η κυρια) ειναι πολυ ευκολες. Ψοφαμε για θαψιμο.. Αλλα σε καθε ιστορια υπαρχουν 2 πλευρες...
    Ο θανατος αυτης της χωρας ειναι η φτηνια των ανθρωπων της κ γιαυτο και φτασαμε εδω που φτασαμε..

    Υ.Γ το petshop κολλαει στο κτηνιατρειο -οπως κολλαει το μαγαζι με ηλεκτρολογικο εξοπλισμο στον ηλεκτρολογο,οπως κολλανε τα ανταλλακτικα αυτοκινητων στο μηχανικο, τα ιδιαιτερα και τα φροντιστηρια στους καθηγητες, το εξωτερικο ιατρειο στους γιατρους του δημοσιου, Πολυ απλα, οχι για να τα οικονομισουν αλλα πολυ απλα ως συμπληρωμα, γιατι αλλιως δεν βγαινει...

    Και ναι ,ηθελα να γινω Κτηνιατρος, περασα, εκανα το 1 ετος και τα παρατησα γιατι θελει πολυ διαβασμα και πλεον δεν αξιζει γιατι ειτε σπουδασει κανεις ειτε οχι, επαγγελματικα ειναι το ιδιο και το αυτο χάλι.
    Κατερινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/12/19 12:47

      Μπράβο Κατερίνα! Μόνο εσύ μίλησες σωστά. Ολοι οι άλλοι παίρνουν βραβείο στη λασπολογία

      Διαγραφή
  21. Όσο έμενα στη Ρόδο πήγαινα τις γάτες μου στην κυρία Μαρίκα Ιωαννίδου. Πέραν του ότι ήταν εξυπηρετικότατη, πολύ ευγενική (όπως και η Χαρά, η βοηθός της), φρόντιζε εξαιρετικά τα ζωάκια και πάντα (χωρίς να γίνει λόγος) φρόντιζε να έχει τιμές χαμηλές και να κάνει την κατάλληλη εκπτωση, σε όσους είχαν ανάγκη. Τη θεωρώ εντιμο άτομο και τρομερά επαγγελματία. Φυσικά τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους δεν έχουν καταλήξει ή βρίσκονται σε διαδικασία ανεύρεσης του κατάλληλου ιατρού για το κατοικιδιό τους. Είχα δοκιμάσει να πάω στον Χάρη παλαιότερα, αλλα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη (εγώ προσωπικά, γιατί μια φίλη τον εβρισκε εξαιρετικό).

    Πάντα πρεπει να κάνουμε μια γύρα, να ψάχνουμε τις τιμές, να ρωτάμε φίλους που ήδη έχουν εμπειρία, ώστε να μην πέφτουμε θύματα. Τη συγκεκριμένη που αναφέρεις δεν τη γνωρίζω και ετσι δεν μπορώ να εκφέρω αποψη, αλλα ειλικρινά η Μαρίκα είναι εξαίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθηνά5/4/17 08:57

      Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΚΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ...ΣΥΣΤΉΝΩ

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος8/4/16 21:34

    Υπάρχει και άλλος γιατρος στην κατηγορία του περσιάνη, στη νότια μεριά του νησιού, παραλία προς αεροδρόμιο, που εκτός απο τις τιμές (πανω-κατω ίδιες με την πόλη) κάνει τα ίδια κολπάκια με τις αποδείξεις και φουσκώνει τις υπηρεσίες καλλωπισμού (5-6 ευρώ παραπάνω) που εκτός των άλλων τα αναλαμβάνουν ανέμπειρα άτομα (συνταξιούχοι και άνεργες). Ως κτηνίατρος έχει πολύ δρόμο να κάνει ακόμα...αφού 3 ζωάκια μας που περάσανε απ'τα χέρια του 'φύγανε' άδικα ενώ αντιμετώπιζαν μικρά χειρουργεία. Και δεν είναι πολύ φιλόζωωος αφού αγαπάει περισσότερο τα ευρώ παρά τα ζωά. Και το πετ σοπ του έχει υπερβολικά φουσκωμένες τιμές σε προιόντα που αλλού βρίσκεις πολύ πιο οικονομικά. Προσοχή που πάτε τα ζώα σας κα που αγοράζετε τις τροφές τους! Μάτια ανοιχτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα σας είδα τα σχόλια σας έχετε κάποιον Καλο κτινιατρο Και οικονομικό για κουταβάκι για εμβόλια και παρακολούθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *