ροή ειδήσεων

Η Ρόδος θα τα καταφέρει και πάλι!

Ενώ το facebooκ εν όψη της μεγάλης φωτιάς κατακλύζεται από φωτογραφίες της πυρκαγιάς, αναμεταδόσεις άσχημων νέων, κατάρες και πολύ θυμό, status που είναι μαχαιριές στην καρδιά, διάβασα ένα ξεχωριστό...
status που με έκανε να δακρύσω και το μοιράζομαι μαζί σας.. Είναι τόσο αληθινό στην καρδιά κάθε ευσυνείδητου Ροδίτη αληθινό... Η Ρόδος θα τα καταφέρει και πάλι! Είναι από κάποιο σαιτ κι έτσι δεν εκθέτω κάποιο πρόσωπο δημοσιεύοντας το.

Κρυφά Μονοπάτια της Ρόδου
ΖΗΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΣ. 
Γιατί νησί μου όμορφο είσαι μια όαση στην γαλάζια αιγαιοπελαγίτικη έρημο, θεριό ανήμερο σα χειμωνιάζει, κλειδί του παραδείσου σαν καλοκαιριάζει... ΦΩΤΙΕΣ, καταποντισμοί , σεισμοί , η φύση σε έχει απλόχερα πλουτίσει και αυτό δεν αλλάζει με τις ανθρώπινες άνανδρες, δειλές, ζηλόφθονες, εγκληματικές πράξεις.. Κάθε γωνιά σου φιλοξενεί ανεκτίμητη ιστορία που οι "μικροί άνθρωποι" δε μπορούν να γνωρίζουν γι αυτό σε πληγώνουν... Αγάντα νησί μου όμορφο και πάντοτε ζηλευτό θα είσαι γιατί η ομορφιά σου δε στερεύει...!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com











Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/12 01:47

    κάτι ωραιες βίλες που θα χτυστούν, πολύ ωραια θα τα καταφέρουμε, γιατί τοσο καιρο κάναμε εκδρομες στα δάση ; τώρα θα πηγαίνουμε στις ωραίες ταβέρνες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/12 02:08

    ΔΙΝΕΤΕ ΒΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΖΩΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/12 07:45

      Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα χρυσαύγουλα χτενίζονται. Τι δουλειά έχουν οι Τούρκοι με τους ασυνείδητους επιχειρηματίες που δεν έχουν σε τίποτα να κάψουν όλη την Ελλάδα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/12 13:35

      τα πουστραριστεράκια τί κάνουν; κωλοβλέπουν τις φωτιές και σκοτώνουν ταξιτζίδες; ( Διαχειριστάρες αν σβήσετε αυτό το σχόλειο να σβήσετε και το από πάνω γιατί προσβάλει και εκείνο και προκαλέι )

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/12 03:03

    στα δαση που καηκαν να μην δωσουν αδειες,εκει θα φανουν ανταξιοι τα φιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/12 07:58

    Μένω ήσυχος τωρα... Αφού το Facebook έχει κατακλυστει απο μνήματα....
    Κατα τον ίδιο τροπο που κατακλύζεται καθημερινά κατα του Σαμαρα Βενιζέλου κουβελη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/8/12 11:28

    Μήπως..... λέω μήπως κάποιος σύνδεσμος, club, από τους τόσους που υπάρχουν, θα μπορούσε να διοργανώσει (με διαφανείς εννοείται τρόπους... στην διεφθαρμένη Ελλάδα ζούμε) έρανο, με συναυλίες ή άλλες εκδηλώσεις ή μέρος των δημοτικών τελών και φόρων να πάνε στην αγορά ενός ή δύο καναντέρ για την πυροπροστασία του νησιού σε μόνιμη βάση? Δεν νομίζω πως οι ξενοδόχοι μας ή οι έμποροι δεν οφελούνται άμεσα από την προβολή της Ρόδου. Αντί να κοιτάμε να χτίσουμε τον.... Κολοσσό ας κοιτάξουμε πρώτα τα ουσιώδη και αναγκαία. Δεν θα μπορούσε ο κάθε πολίτης της Δωδεκανησου να δώσει έστω και 20 Ευρώ τον χρόνο για την αγορά και συντήρηση (και μέσω leasing)ενός πυροσβεστικού αεροπλάνου και ελικοπτέρου τα οποία θα μπορούσαμε να τα "νοικιάζουμε" αν χρειαστεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας? Το οφείλουμε στην φύση και στον τόπο μας. Ξοδεύουμε περισσότερα σε σπίρτα και τσιγάρα. Ας πρωτοτυπήσουμε σε κάποιο τομέα για να ακολουθήσουν και άλλοι. Ορφανίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/12 00:09

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/9/12 02:15

      Ρε γύφτο, θα καίγονται αλλά μέρη στην Ελλάδα και εμείς θα τα ''νοικιάζουμε''?

      Άσε που με τα λεφτά που λες το πολύ να πάρουμε κάνα ανεμόπτερο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/9/12 11:29

    Παιδιά ησυχάστε και μην κάνετε φασαρία μην ξυπνήσουμε αυτούς που ψάχνουν τους εμπρηστές.

    Φήμες αναφέρουν: ο / οι εμπρηστής/ες είναι ψυχικά άρρωστος, ανενημέρωτος για το ποιοι κινούνται στην περιοχή - στόχο για να την προφυλάξουν η την εποπτεύουν, τυχαία επιλέγει τον στόχο του και καθώς περνάει για να πάει στην δουλειά του ή στην διασκέδαση του βάζει φωτιά, είναι ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ πάντα εποχούμενος και το όχημα έχει πάντα ένα χτυπητό χρώμα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιεί μοτοποδήλατο η ποδήλατο ή τα ποδαράκια του, πάντα χρησιμοποιεί τους δρόμους του νησιού και ποτέ μα ΠΟΤΕ μονοπάτια, χρησιμοποιεί ιδιοκατασκευές για να βάζει φωτιές που τυχαία έμαθε, ποτέ δεν συμβουλεύεται τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, Αποκλείεται να είναι μέσα σε υπηρεσίες οπότε να γνωρίζει τι και πως, επίσης Αποκλείεται να ειναι απο ξένες υπηρεσίες διότι ως γνωστών περιβαλλόμαστε απο φίλους αγαπητούς και γείτονες που διακαώς επιθυμούν το καλό του νησιού και των Ροδίων, κ.τ.λ.

    Εν κατακλείδι είναι ένας αγράμματος ηλίθιος και αστοιχείωτος, που κάνει ότι μπορεί να για να τον πιάσουν, αλλά μέχρι στιγμής έχει κάψει το νησί πάνω από 10 φορές, εσείς τι λέτε τυχαίο? δεν νομίζω

    Και η λύση είναι να ενισχύσουμε την πυροσβεστική και τους συμπαραμαρτούντες, αντι να εποπτεύσουμε την περιοχή μας αποτελεσματικά με "οπτικά μέσα, περιπολίες, φυλάκια υπερυψωμένα και ένα σωρο άλλα απλά πράγματα " που σε κόστος θα ήτανε ελάχιστο σε σχέση με αυτό που ξοδεύουμε τώρα και με σίγουρα και άμεσα αποτελέσματα.

    Αναρωτιέμαι, αν το προφανές δεν το αντιλαμβανόμαστε, έχουμε μέλλον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *