ροή ειδήσεων

Μέχρι τις 2/11 οι αιτήσεις για το “Κοντά στους Νέους” της Aegean



Συνεχίζεται για λίγες μέρες ακόμα η υποβολή αιτήσεως για το πρόγραμμα “Κοντά στους Νέους”... της Aegean Airlines. Μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου οι πρωτοετείς της ακαδημαϊκής χρονιάς 2014/15 θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο www.kontastousneous.gr, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου 2014 μετά τις 11:00.

Ήδη ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος και 250 φοιτητές που φοιτούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους απολαμβάνουν δωρεάν μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Μετά την υποβολή σχετικών αιτήσεων και την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των για τη Β’ φάση του προγράμματος, συνολικά 500 φοιτητές (250 εισαχθέντες το 2013 και 250 εισαχθέντες το 2014) θα λάβουν από την AEGEAN 8 δωρεάν εισιτήρια ανά έτος για όλη τη τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους. Η επιλογή των δικαιούχων στο πρόγραμμα γίνεται βάση κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων. Η πρωτοβουλία αυτή της AEGEAN αφορά, για κάθε ένα από αυτά τα δύο έτη, σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στις άγονες γραμμές (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στόχος της AEGEAN μέσα από το πρόγραμμα «Κοντά στους Νέους», είναι να σταθεί δίπλα στους νέους που βρίσκονται στο ξεκίνημα της πορείας τους, και παράλληλα να στηρίξει οικονομικά τις οικογένειές τους, φέρνοντάς τους κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *