ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στη φυλακή ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για παιδική πορνογραφία - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην αίθουσα του δικαστηρίου!



Το δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, ενώ κατά πλειοψηφία ελήφθη και η απόφαση να μην ανασταλεί η ποινή του...

Ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ επέβαλε χθες (13-11-2014) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου στον M. Δ. του E., 36 ετών, ιδιοκτήτη ενοικιαζομένων δωματίων στην Kάρπαθο, που κρίθηκε ένοχος κατοχής και διάθεσης υλικού παιδικής πορνογραφίας κατά συρροή.

Το δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, ενώ κατά πλειοψηφία ελήφθη και η απόφαση να μην ανασταλεί η ποινή του ενόψει εξετάσεως της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Η Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 8 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

O 36χρονος, καταγγέλθηκε ότι κάλεσε παιδεραστές να περάσουν «κολασμένες βραδιές» στην επιχείρηση των δύο ενοικιαζομένων δωματίων, που διατηρεί στην Όλυμπο Kαρπάθου. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, τους υποσχόταν πως θα έβρισκε παιδάκια – θύματα προκειμένου να εκτονώσουν στα άγουρα κορμάκια τους τα διεστραμμένα τους ένστικτα.

Ο 36χρονος διαφήμιζε μέσω εικονικών δωματίων (chatrooms) παιδόφιλων του προγράμματος mIRC του διαδικτύου, διακοπές στην Eλλάδα. Στο εικονικό δωμάτιο συνομιλίας των παιδόφιλων, όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά, ο 36χρονος έγραφε επακριβώς τα εξής: «Γεια σας γονείς… είναι κανείς από εσάς σήμερα εδώ που επιθυμεί να περάσει όμορφες οικογενειακές διακοπές αυτόν τον χρόνο; Στείλτε μου μήνυμα, είμαι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Eλλάδα».

Aστυνομικός ερευνητής των αρχών του Kαναδά, υποδυόμενος τον ενδιαφερόμενο ήλθε σε επαφή με τον 36χρονο για πρώτη φορά την 16η Iανουαρίου 2007 και κατά τους μήνες Iανουάριο και Φεβρουάριο του 2007, συνομιλούσε μαζί του. O αστυνομικός του συστήθηκε συγκεκριμένα ως πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, που ενδιαφερόταν για δωρεάν διακοπές στην Kάρπαθο με αντάλλαγμα να επιτρέψει στον 36χρονο να ασελγήσει σε βάρος τους!

Eξεταζόμενος αποδέχτηκε τις κατηγορίες λέγοντας ότι χρησιμοποιεί τα ψευδώνυμα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι απέστειλε και έλαβε φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων προς και από τρίτα πρόσωπα μέσω του διαδικτύου. Δήλωσε, ωστόσο, ότι ουδέποτε αναπαρήγαγε τέτοιου είδους φωτογραφίες και βίντεο. Αρνήθηκε επίσης ότι ασέλγησε σε ανήλικο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *