ροή ειδήσεων

Η Ελένη Μενεγάκη αρνήθηκε να ταξιδέψει Ρόδο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου



Διαβάστε τι συνέβη ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες...
Άκυρο έριξε η Ελένη Μενεγάκη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την πρόταση που της έγινε να πάει καλεσμένη στην εκπομπή της!

Το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» θα βγει στον «αέρα» αυτό το Σαββατοκύριακο από τη Ρόδο, τη γενέτειρα της Κωνσταντίνας και επιθυμία της παρουσιάστριας ήταν στη λίστα των καλεσμένων της να είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Όπως αναφέρει το «Λοιπόν», στενός συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επικοινώνησε με συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη και ζήτησε την παρουσία της στην εκπομπή, στο νησί των Ιπποτών.

Μάλιστα, τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνει καμία αναφορά σε προσωπικά θέματα και πως στην ουσία θα είναι ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα στην πολύχρονη καριέρα της.



Παρόλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη, μέσω του συνεργάτη της πάντα, αρνήθηκε να ταξιδέψει μέχρι τη Ρόδο επειδή δεν μπορεί να αφήσει την κόρη της η οποία γεννήθηκε πριν 2,5 μήνες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημερώθηκε για την απάντηση απογοητεύτηκε. Ωστόσο, έδωσε εντολή στην ομάδα της να μην γίνει προσπάθεια πίεσης προς το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη.

star

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *