ροή ειδήσεων

Συνελήφθη ο Ξανθόπουλος της ΑΕΠΙ



Στα χέρια των αρχών ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, μέλος της διοίκησης της ΑΕΠΙ

Το μεσημέρι της Τρίτης επτά άνθρωποι της Ασφάλειας μπήκαν στα γραφεία της ΑΕΠΙ και συνέλαβαν τον Δημήτρη Ξανθόπουλο.

Τη Δευτέρα, η επίτροπος για την ΑΕΠΙ Μαρία Βλάχου επιχείρησε να μπει στο γραφείο της και βρήκε την πόρτα κλειδωμένη. Η θητεία της Επιτρόπου έληξε την Παρασκευή (ανανεώθηκε για άλλους τρεις μήνες) και η διοίκηση της εταιρείας έσπευσε να βάλει λουκέτο.

Κοινό αγώνα για την αδιατάρακτη συνέχεια της λειτουργίας της ΑΕΠΙ, ξεκινούσαν από το καλοκαίρι τα σωματεία των δημιουργών ΑΣΜΑ, ΜΕΤΡΟΝ & ΣΩΜΣΕ. Μάλιστα σε πρόσφατη συνάντησή τους, αποφάσισαν να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο για την άμεση αντιμετώπιση της κρίσης που διέρχεται η ΑΕΠΙ.

Ειδικότερα και όπως δηλώνουν “θεωρούμε πως η λύση του ζητήματος δεν μπορεί να μην περιέχει την πλήρη ιδιοκτησιακή και διοικητική ευθύνη της ΑΕΠΙ, την οποία και διεκδικούμε. Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για την αδιατάρακτη συνέχεια της λειτουργίας της ΑΕΠΙ και της είσπραξης των δικαιωμάτων των δημιουργών και δικαιούχων - Ελλήνων και ξένων” και καταλήγουν υπογραμμίζοντας: “Στο πλαίσιο αυτό συστήσαμε συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από μέλη των ΔΣ και των τριών σωματείων, η οποία θα αναλάβει αμέσως τις απαραίτητες πρωτοβουλίες”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *