ροή ειδήσεων

Προφυλακίστηκε 28χρονος Λιβανέζος που μετέφερε 20 λαθρομετανάστες στη Ρόδο



Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του ο 28χρονος αλλοδαπός από το Λίβανο, ο οποίος συνελήφθη ως ο χειριστής ταχύπλοου σκάφους με το οποίο μεταφέρθηκαν στο νησί μας από τη γείτονα χώρα, 20 άτομα.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Παναγίας Τσαμπίκας στη Ρόδο, όπου 28χρονος διακινητής κατηγορείται ότι αποβίβασε 20 άτομα προερχόμενα από τα τουρκικά παράλια και στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει στην Τουρκία. Τελικά, το σκάφος του 28χρονου προσάραξε στην παραλία και ο ίδιος τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί τελικά από τους λιμενικούς.

Σε βάρος του αλλοδαπού από το Λίβανο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες το πρωί, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του κα Δέσποινα Κοκκάρη, προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος ισχυρίστηκε πως δεν ήταν εκείνος ο κυβερνήτης του σκάφους αλλά άλλο άτομο το οποίο και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στα τουρκικά παράλια. Ο αλλοδαπός από το Λίβανος, δήλωσε πως είναι και ο ίδιος μεταφερόμενος και μάλιστα έχει πληρώσει αδρά στα κυκλώματα στα γειτονικά παράλια, για τη μεταφορά του στη χώρα μας.

 makeleio

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *