ροή ειδήσεων

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας κηρύχθηκε η Λέρος



Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της εκδήλωσης φαινομένων λειψυδρίας, κήρυξε τη Λέρο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Η έκτακτη ανάγκη έχει ισχύ για ένα μήνα.

Στην απόφαση, που υπογράφεται από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέρου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την διαχείριση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδήλωση φαινομένων λειψυδρίας στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης και για έναν (1) μήνα, ήτοι έως και 25 Ιουλίου 2024. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».


Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή Λέρου επιρρίπτει την ευθύνη για την κατάσταση στην προηγούμενη δημοτική αρχή, καταγγέλλοντας ότι δεν προχώρησε σε συντήρηση των Μονάδων Αφαλάτωσης!


ertnews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/24 09:40

    Δεν πειράζει αν δεν έχουμε νερό, έχουμε φρεγάτες και Φ16!!!!!!!!!!! Τρίβουν τα χέρια τους οι Αμερικανοί ΑΦΕΝΤΕΣ. Σκασιλάρα τους αν έχουμε νερό να πιούμε, ή καναντέρ να σβήσουμε τις φωτιές. Καλά είπε ο Πλάτωνας "Το ποσοστό των βλακών στην κοινωνία είναι κολοσσιαίο"
    Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κατασταση όλα τα νησιά θα έπρεπε αφού δεν υπάρχει μέτρο και όρια.τουρισμος ανεξέλεγκτος.100 ψωριαριδες πχ για 1000 € αντί 10 για 1000€.Τι σημαίνει αυτό.Επιπλεων δωμάτια με πισίνα επιπλέων κώλοι να πλένονται.Χασαμε την ταυτότητα μας και δύστυχος τον καλό ποιοτικό τουρισμό.Ενα νησί που είναι οικόπεδο γωνία στο Αιγαίο.Σοβαρο εργοστάσιο αφαλάτωσης τώρα .Όχι σχέδια δεκαετίας και διπλασιασμός των αναγκών έως την υλοποίηση του όπως συνηθίζεται στην ελλαδα.Ακουτε βουλευτές και προύχοντες αυτού του τόπου.Ελεος για μια φορά κουνήστε τον κωλο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *