ροή ειδήσεων

Ξεπερνούν τις 30.000€ τα πρόστιμα για παράνομες μεταφορές φορτηγών στη Ρόδο!

O Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως Ρόδου "Κολοσσός" με ανακοίνωσή του αναφέρεται στις καταγγελίες για παράνομες δραστηριότητες φορτηγών ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης


O Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως Ρόδου “Κολοσσός” με ανακοίνωσή του αναφέρεται στις καταγγελίες για παράνομες δραστηριότητες φορτηγών ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης και τα πρόστιμα που ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ.

Συνολικά έγιναν 35 καταγγελίες από τις οποίες ελέγχθηκαν οι 28, από Τροχαία και Λιμενικό και οι περισσότερες αφορούσαν σε επικίνδυνες φορτώσεις, εναπόθεση αδρανών υλικών σε παράνομες χωματερές ή έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από πολλές καταγγελίες συναδέλφων και μη, για παράνομες δραστηριότητες φορτηγών ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης, ο Σύνδεσμος δεν μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος.

Έφτασαν συνολικά 35 καταγγελίες από τις οποίες ελέχθησαν, από τροχαία και λιμενικό, οι 28.

Οι παραβάσεις αφορούσαν φορτία που δεν αντιστοιχούσαν στην άδεια κυκλοφορίας, φθαρμένα ελαστικά, υπέρβαρα, έλλειψη διπλώματος και απαραίτητων εγγράφων, φορτηγά χωρίς μουσαμάδες, επικίνδυνες φορτώσεις, εναπόθεση αδρανών υλικών σε παράνομες χωματερές. Τα πρόστιμα ξεπερνούν τις 30.000€.

Ελπίζουμε ότι από εδώ και στο εξής θα εκλείψουν οι καταγγελίες ή έστω να μειωθούν καθώς δεν είναι ευχάριστες για κανέναν αυτές οι ενέργειες.

 realvoice995

 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *