ροή ειδήσεων

Η έκτακτη και απρόσμενη προσγείωση στην Ρόδο ισραηλινού αεροσκάφους


Όταν το ισραηλινό αεροσκάφος της EL AL προσγειωνόταν εκτάκτως στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ουδείς γνώριζε τι είχε προηγηθεί. Το ισραηλινό αεροσκάφος προερχόταν από την Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έκανε αναγκαστική προσγείωση για να αποβιβάσει έναν επιβάτη που έχρηζε ιατρικής βοήθειας. Η πτήση του ήταν από Βαρσοβία προς Τελ Αβίβ, αλλά αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην Αττάλεια.

Στο τουρκικό αυτό αεροδρόμιο σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, Τούρκοι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο της Αττάλειας αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν την πτήση LY5102 προτού μπορέσει να απογειωθεί για το Ισραήλ, λόγω προφανώς για όσα συμβαίνουν στην Γάζα. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι εργαζόμενοι αρνήθηκαν να ανεφοδιάσουν το αεροπλάνο της εταιρείας, παρόλο που επρόκειτο για ιατρική περίπτωση», ανέφερε, ισραηλινή πηγή προσθέτοντας ότι ο επιβάτης αποβιβάστηκε.

Στη συνέχεια, το αεροπλάνο απογειώθηκε για τη Ρόδο στην Ελλάδα, (σε μια πτήση 40 λεπτών) όπου ανεφοδιάστηκε με καύσιμα πριν απογειωθεί στο Ισραήλ. Να σημειωθεί ότι όλες οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας ακυρώθηκαν λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου κατά της τρομοκρατικής ομάδας Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.


ΒΗΜΑτοδότης

tovima.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *