ροή ειδήσεων

Γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια σε τάπητα παιχνιδιού νηπιαγωγείων στην Κάρπαθο – Καταγγελία του Δήμου




Το γεγονός έχει καταγραφεί επίσημα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, και διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση των υπευθύνων, αναφέρει η αρμόδια αντιδημαρχία Καρπάθου.


«Με βαθιά λύπη και έντονη απογοήτευση ανακοινώνουμε ότι στις 20 Μαΐου 2024, κατά την ώρα προσέλευσης των μαθητών στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Καρπάθου, διαπιστώθηκε από τους δασκάλους τους ότι άγνωστοι έχουν προβεί σε βανδαλισμούς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου» αναφέρει σε ανάρτηση του ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Καρπάθου, Αναστάσιος Μήλιος για να προσθέσει:

«Συγκεκριμένα, έχουν σπάσει γυάλινα μπουκάλια στην πράσινη μοκέτα της αυλής, κάνοντας τον χώρο επικίνδυνο για τα παιδιά μας και αδύνατο να καθαριστεί εγκαίρως. Ως αποτέλεσμα, ο αύλειος χώρος θα παραμείνει κλειστός για δύο ημέρες.

Το γεγονός έχει καταγραφεί επίσημα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές, και διεξάγεται έρευνα για την ταυτοποίηση των υπευθύνων. Εκφράζουμε την απόλυτη καταδίκη μας σε αυτές τις πράξεις βανδαλισμού που όχι μόνο προκαλούν ζημίες στην περιουσία του Δήμου, αλλά επηρεάζουν και την ασφάλεια και το εκπαιδευτικό περιβάλλον των παιδιών μας. Τέτοιες πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της κοινότητάς μας και αποτελούν εμπόδιο στη συλλογική μας προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους μας.


Κάλεσμα στους δημότες


Καλούμε όλους τους κατοίκους του νησιού να προστατεύουν και να σέβονται τις δημόσιες εγκαταστάσεις, που είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία όλων μας, ειδικά των νεότερων μελών της κοινότητάς μας. Επιπλέον, ζητούμε από όλους όσοι μπορεί να έχουν πληροφορίες σχετικά με αυτό το περιστατικό να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές, ώστε να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και την αντιμετώπιση των υπευθύνων.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την υποστήριξη σας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *